Új hozzászólás Aktív témák

  • Pötyi

    őstag

    válasz thomeef #7634 üzenetére

    Attól függ. Nekem például SEMMI nincs meg azokból a kis készletekből, amiket belegyúrtak ebbe a nagyba. Plusz ráadás ionágyú és pajzsgenerátor, amik eddig még soha, egy készletben sem voltak.

    Mindenki előre predesztinálja, hogy ebben a Hoth-készletben nincs semmi új és ezért ez a készlet bukás lesz. Így tökre olyan, mint egy önbeteljesítő jóslat. Lehet, hogy ha a piacra bíznánk, akkor nem lenne bukás. De mivel minden számottevő fórumon azt írja mindenki, hogy bukás lesz, ezért a leendő vásárlók, mielőtt megvennék, elolvassák a hozzászólásokat - és elmegy a kedvük a beszerzésétől.

    Kicsit olyan érzésem van, mint amikor már a premier előtt azt mondták, hogy a Lone Ranger bukás lesz - és az is lett. (Pedig szerintem jó sztorija van a filmnek.) Elképzelhető, hogy a rossz hír szajkózása kihatással volt a piacra, mint a Tőzsedácápkban a telefonhívás, ami megváltoztatja a tőzseindexet.

    Olyan is lehet, hogy valakinek nincs kedve a sok kis készletet beszerezni, ami a Hoth-jeleneteket tartalmazza, nyűg az utánajárás, a régi készletek vadászása árverési oldalakról. Na, annak például főnyeremény megvenni egyben.

    [ Szerkesztve ]

    QNX is cool!

Új hozzászólás Aktív témák