Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Throme #68480 üzenetére

    Az Audi baromi jó ajánlat de nyilván ugyanúgy csak a Lego+Lego elektronika elég drága koordináta rendszerében.

    A korábbi 25k-s akciós Buggy-t meg azon belül is nehéz überelni. Egyébként játszós távirányítós autóra amúgy is a legszórakoztatóbb lehet szvsz a sebessége miatt.

    Anno amikor én vettem az első hub+motort akkor a Top Gear rally autó volt kapható 36-40k közötti webshop áron. Az Audi pedig jóval nagyobb, több, nemcsak motorban, az elemszám dupla, a felfüggesztése is kifejezetten erős/jó lett szinte bármihez viszonyítva, a rallyban meg nem is létezett. Szóval ha több kell akkor ahhoz képest egy várható 55k-s ár jónak számít sajnos, a Buggy lógott ki a sorból az extra akcióban.

    Nálunk a Lego elsősorban építésre kell, sok motor, hub. Ilyen szempontból jó, mert játszani is lehet, a Buggy is meg volt már építve, de bármi más megoldható, nekünk ez a lényeg. Külön, kifejezetten távirányítós modellként pedig mindig kérdés, hogy mi a jobb. Egy "rendes" RC kisautó ami ennél valószínűleg még sokkal jobb élmény és olcsóbb, vs relatíve olcsó, de amúgy még mindig drága Lego RC... szvsz a Lego akkor éri meg ilyen formában is, ha más is épülhet belőle. Csak így kap többet az ember a pénzéért.

    A kommenteket is Mo-ra értetted? Én épp most olvastam bele németeknél és ott is az köszönt vissza, hogy listaáron kb. semmit, náluk is már nyitásra -20-30%-al indulnak a készletek, pl. az új Technic Peugeot vagy John Deere.

Új hozzászólás Aktív témák