Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz #75376384 #55960 üzenetére

    Hát nem tudom, kérdeztük a LEGO-s emberkéket hogy mennyiben fogják ők hivatalosan magyarázni a bizonyítványt, a válasz az volt hogy semennyire. Nekünk lehetőségünk volt ott beszélgetni a tervezőkkel akik tök őszintén végigmagyarázták a folyamatokat meg a miérteket, nekem így elég tiszta lett a képlet, ezt próbáltam átadni mindenféle extra promó-felhang nélkül. Ja és csak hogy tiszta legyen (mert ez is felmerült a videó kommentjeiben), saját költségen utaztunk és szálltunk meg Billundban, szóval ez nem egy fizetett PR út volt :)

    Úgy gondolom hogy ha elvonatkoztatunk egy pillanatra az ártól akkor a változások egészen logikusak és érthetőek. Én egyáltalán nem érzem ezt maszatolásnak, talán amit hibaként fel lehet róni nekik az az hogy első körben egyáltalán rábólintottak a koncepcióra. Ugyanakkor nem tudom mennyire reális elvárás hogy minden egyes ilyen esetben készüljön egy kvázi kész termék még a validálási fázisban... de gondolom ezek után egy darabig kerülni fogják a hasonlóan funkcionális témákat ;]

    Természetesen mint termék vaskosan beleszámít az összképbe az ár, erről egyszerűen azért nem mondtam még véleményt ebben a videóban mert nem próbáltam ki a szettet, nem raktam össze, nem tudom így értékelni. Amint ez megtörténik a következő videóban benne lesz erről is a véleményem természetesen.

    #55962edgR Szerintem teljesen felesleges messzemenő következtetéseket levonni a játékélményről amíg se te, se más nem próbálta ki. Én láttam hogy játszottak vele, szemmel láthatólag működött a dolog. Röviden megtapiztam én is de nem játszottam, ezért nincs még véleményem erről az aspektusáról.

    [ Szerkesztve ]

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák