Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz ayo #51304 üzenetére

    Viszont kézzel borzasztó macerás, gyakorlatilag egyenként lehet végignézni, nem?
    Vagy van valami jó módszer erre? Akár az, hogy adott listát csak 1-1 kiszemelt boltban végigfuttatni fordítva: ami ott megvan azt dobja ki és ne mindent próbáljon több boltból beszerezni? Én ilyesmivel (vagy bármi más megoldással) nem találkoztam.

    Anno kérdeztem is itt, mert az automata az feltűnt, hogy eléggé elbaltázza. Persze nehéz ügy, mert sokféle hasonlóan optimális megoldás is kijöhet... de nekem kifejezetten béna eredményt dobott magától ehhez képest is.
    Csak annyi tűnt fel, hogy 1-2 elemet előtte kerestem külön és emlékeztem az árára. Itt tűnt fel, hogy ami új alkatrészként X Ft volt, azt simán beoptimalizálta úgy, hogy 2.5X-ért megvette volna használt alkatrészként. Gondolom a boltok (szállítás) minimalizálására. Ráadásul elég sok darab kellett belőle.

    @Dilikutya
    Tetszik ez a Batman verda. Láttam már talán, de csak fél szemmel. Batman fan se vagyok, de ezek elég jól néznek ki szvsz. A kis Tumblert végül megrendeltem nemrég amazonról amikor itthon hiánycikk volt. Típusból viszont ez jobban is tetszik és elég korrekt a megvalósítás is ebben a méretben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák