Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz Mozaart #51231 üzenetére

    Magyar tervezőről konkrétan nem tudok, de több designerrel beszélgettem már a munkájukról is. Érdekes módon többektől hallottam hogy egy jó jelöltnek igazából nem kell sok éves legós tapasztalat, nem baj ha nem épített ki tudja milyen moc-okat stb. Sokkal fontosabb hogy tudjon csapatban dolgozni, tudjon ezer féle megkötés mentén határidőre tervezni, kreatívan problémát megoldani és hasonlók. Szóval hiába vagy Star Wars fan, lehet hogy az lesz a melód 2 évig hogy a ki tudja hányadik City rendőrös készleteket kell megtervezned x elemből y dollár értékben adott célcsoportnak.

    A gyerekeknek, de még az AFOL közösségnek is általában van egy romantikus elképzelése erről a álom-melóról, de az ott dolgozók nagy részének ez ugyanúgy csak egy 9-5 munka mint bármi más. Persze sok tervező egyben fan is, vannak akik ismertek voltak mielőtt odakerültek, de realisztikusan figyelembe kell venni hogy ez is egy multi, annak minden nyűgjével és megkötésével együtt. Még a "sztártervezőknek" se fenékig tejfel a dolog, ők is hasonló megkötések mentén kell hogy dolgozzanak és nem ők döntik el hogy pl. mi legyen a következő Creator Expert készlet.

    Nem elriasztani akarlak, csak ez a realitás. Ha érzed magadban a lehetőséget akkor neki kell futni, beadni a CV-t ha van éppen passzoló pozíció meghírdetve, aztán hajrá.

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák