Új hozzászólás Aktív témák

  • Lajti

    csendes tag

    Kis dobozolás meg cégek téma:

    Emagtól két szettet rendeltem most a nagy leárazások közepette, plusz szupermarket kód, így már megérte nekem, plusz egyet a kockabolygótól.

    Emagtól egy 42125 Ferrari, ez újként. Teljesen rendben volt a doboz, ráadásul benne volt még egy külső kartondobozban is, még meg is nézette velem a raktáros, hogy minden oké-e :) (ja igen, bolti átvételes). Meg jött mellé egy újracsomi F150 raptor, ez most nem volt annyira leárazva, de szupermarkettel megérte. Ez csak úgy magában volt, ahogy az ilyen újracsomagoltak szoktak lenni, meglepő módon nem volt annyira rettenetes állapotban a doboz. Ahogy látom, a sérülés mértékének megfelelően árazzák lefele emagék a Legót. Általában a legleárazottabbat veszem ha van rá mód, úgyhogy sokszor olyan jön, amire tényleg azt mondjuk, hogy a kutya szájából. Ebből most egyfajta volt, de a plusz kupon miatt így is megérős volt. Szóval a lényeg, hogy polcra nem lehet kirakni a dobozt, de nem is volt szétszaggatva, mint más esetben.

    Kockabolygótól egy 76239 kis Tumbler jött. Nem volt sem olcsó, de különösebben drága sem, 16 önmagában, 17 postával (náluk csak az van). Karácsony óta várom, alig lehet, kapni, valami hülye ok folytán még ki is akarják vonni idén (készlethiányosan, nem értem én ezeket), szóval még ha lesz is olcsóbban, nem érte meg kockáztatni max. 2-3e miatt, vagy akár tovább várni. Plusz dobozba rakták, azon nem volt sérülés. Körben nem tömték ki, csak az egyik oldalon volt kitöltőanyag, szóval tudott jobbra-balra csúszkálni. Az egyik hátsó sarka kicsit be van nyomva, egyértelműen nem a Foxpost hibája, mert a külső doboz sértetlen. Bőven túlélhető, elölről nem látszik. Érdekes, hogy arra még plusz figyelmet fordítottak, a doboz elülső felére, ami velünk szemben van, plusz kartonlapokat raktak, szóval a legkényesebb és legfontosabb részt külön védték, ezért pluszpontot adok nekik a sarokhiba ellenére is.

    Na kb. ennyi a tapasztalat, úgy látszik vannak jobb és rosszabb napjai a cégeknek, meg függ az éppen aktuális átadóembertől, és ha lehet, bolti átvételt javaslok :)

Új hozzászólás Aktív témák