Új hozzászólás Aktív témák

  • RapaNui1

    aktív tag

    válasz sb #44814 üzenetére

    Igazából nem is az építési élmény az ami rossz lenne. Ami sok időt elvett az az elején a szétválogatás volt, illetve miután a nagy zacskók megvoltak gondoltam én kis naív, hogy nosza álljunk neki az összeállításnak, hisz erre vártam, majd rögtön az első pár képnél rá kellett jönnöm hogy a maradék 36db kis zacskót is ki kell bontanom hogy tudjak haladni. Ami engem zavar, hogy jobban szeretek a Lego által adott építési útmutatóból epíteni, mint telefonról egy letöltött pdf alapján, és ahogy írtam is a legoval ellentétben itt nem mindig egyértelmű hogy hova is kerül egy-egy elem, sőt többször szaladtam már bele abba a problémába is, hogy nekem kellet kitalálni a maradék itemek alapján hogy hol is a helyük, mert nem volt teljesen egyértelmű az útmutató alapján. Számomra sokszor nehezen értelmezhető az útmutató, ha ránagyítok a képre akkor nem látom az egészet, így nekem ez a fajta építési mód nem jött be, néha inkább bosszúság mint élvezet, iszonyatos odafigyelést és koncentrálást igényel, szó szerint lefáradok egy-egy folyamat végén. Maga az eredmény viszont nagyon szép, egy nagy, részletes, jól kidolgozott, gyönyörű és nem mellesleg masszív és nehéz vár lesz belőle. Kiváncsi leszek a végső egészre.

    Memmaao: A Titanicot én is megkaptam, de a vár után lehet hogy karácsonykor még nem lesz kedvem az összerakáshoz, de az is lehet hogy átengedem ezt a megtiszteltetést a páromnak.

    kbalage2: No megjött a Cat mellé a Liebherr, a Zetros és a Deffender is. Kiváncsi leszek majd a végén egyszer valamikor :) hogy nekem melyik jön be a legjobban.
    Mit gondolsz érdemes a BMW motort megvenni. A párom fiának szánom bár neki kawasaki van de nagy motoros és szeret legozni is nem tudom mit szólna hozzá. Áprilisban lesz a szülinapja de nem tudom megéri-e?

    Én személy szerint jelenleg már csak 2 készletre hajtok a Home Alonera és az új Modular Buildingre

Új hozzászólás Aktív témák