Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    válasz UberMutant #41943 üzenetére

    Nézd, én alapvetően arról kértem ki véleményeket, hogy mennyire működik az újraeladás és kinek mik a tapasztalatai, meglátásai. Erre szerintem nem releváns válasz, hogy a Lego egy marék műanyag meg hogy ne gyártsak önigazolási teóriákat. Apám meg nagyanyám pedig soha nem vásároltak az említett termékekből újraeladási céllal, szóval sehogy nincsenek ezek.

    timar88: ez jogos, de nem terveztem elérni a 600 ezret/év, olyan 2-4 szett per év volt a fejemben.

    De összességében ezt az egész kérdéskört átbeszéltük, köszönöm mindenkinek, aki segített. Ha mégis kirpóbálom, akkor majd megírom a tapasztalatokat.

    MÁS: viszont arra nem válaszoltatok, hogy vannak-e jól bevált helyek, ahol érdemes csekkolni a jó akciókat. Pl. árukeresőn érdemes követni, és ott látszik, hogy ha épp akciós? Vagy nagy retail üzletek szoktak Legot akciózni, pl. Tesco? Vagy a kockás webshopok áraitól úgy sem nagyon van jobb? Vannak-e (és hol) nagyobb Black Friday vagy karácsonyi akciók?

    Vagy egyértelműen a Bricklink a nyerő, ha jó a seller értékelése? Ott látok sokkal jobb árakat, mint itthon, bár nem tudom, jön-e rá pl. áfakülönbözet vagy bármi egyéb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák