Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Warton #32950 üzenetére

    Ennyi pont elég ahhoz, hogy "exkluzív" legyen. Gyk. ne tudd felépíteni.
    Nem hangzik jól, de szerintem kb. erről van szó. Egy új szín, új elem vagy meglévő elem meglévő színben ami nem létezett.

    Szerintem ez egyértelműen látszik az üzletpolitikán és korábbna írtam, hogy szvsz tök érthető is. A gyerekek, felnőttek is rá fognak ugrani más-más késztetésből. Gyerekeknél inkább a spec, "akció"elemek ütnek. Ha N féle van valamiből akkor is érdekes lesz az N+1.
    Felnőtteknél meg a gyűjtői/maximalista véna. Új és főleg teljes gyűjteményt, készleteket, stb.. akarnak. Mindent az adott témából az utolsó darabig. Akár bontatlanul. Adott sorozatból minden szett, ha hasonlóak akkor is. Adott szettből több darab? Úgy láttam ez is felmerült már itt A-B-C modellek párhuzamos építéséhez.

    Ezen kívül a többi meg vélhetően már gyártói megfontolásokból jön, ahogy kbalage2 írja.
    Múltkor a gyerekkel végignéztük a nagy Batmobil építését. Full fekete és egy rakás szinte önmagában világító neonzöld, hupikék elem volt belül. :D
    Ez egyénként nem rossz szerintem. Építési könnyítésről is olvastam ami simán benne van. full feketében kevésbé lenne követhető. De ez nyilván a kreatív oldal felül sem rossz. Jobb, ha kapsz más színű elemeket is. :)

    Ha már a építésnél tartunk. Ami miatt én elindulnék a marmonkannával az a digitalizált építési útmutató. Van ami konkrétan olyan pixeles sz*r, hogy lehetetlen megépíteni ez alapján. Nem tudom ma mivel magyarázható, hogy a papírmentes játéknak így keresztbe tesznek. Erre már terveztem petíciót. :D

Új hozzászólás Aktív témák