Új hozzászólás Aktív témák

  • [CsuCsu]

    őstag

    válasz Throme #28045 üzenetére

    Mindket felnek. A WV azert kirivo eset, mert a sorozat lenyege, hogy egy karacsonyi falut lehet felepiteni beloluk. Sokan vannak ugy vele, hogy evente szamitanak a falu bovulesere. Ha ujra kiadnak egy keszletet egy vadiuj dizajn helyett, akkor ez elmarad, es varni kell meg egy evet. Modularok ugyanez a szituacio.

    A Taj Mahal azert mas, mert a legtobben nem allitjak ki az osszes nagy Creator epuletet - hely hijan. Es az a keszlet eleve nem egy masik D2C helyett jott, mondhatni extra volt az adott evben, ahogy a szelturbina is. A LEGO pedig nagy valoszinuseggel azert lepte meg ezeket, hogy kicsit visszafogja az eldurvult masodpiaci arakat.

    En ugy vagyok vele, hogy ha ujra kiadnak egy regebbi keszletet (i.e. nincsen jelentos valtozas), akkor ne egy uj helyett jojjon, hanem mellette.

    @R3ĐßuŁŁ
    Azert en 7 evesen a fel vesemet odaadtam volna egy UCS Falcon-ert, a hullamvasutert vagy a szellemirtok bazisert. Inkabb anyagi okai vannak szerintem, hogy nem a gyerekek a celkozonseg - tul dragak ezek atlagos karacsonyi ajandeknak. Persze az en gyerekem uszni fog bennuk, de az mar csak az en szemelyes tragediam ;]

    Viccet felreteve, sok advanced keszlet valojaban tokeletes a szulo es a gyerek kozos epitesehez es jatekahoz. Ismerek tobb szulot is, akik ezeket veszik, es a gyerekkel egyutt elvezik oket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák