Új hozzászólás Aktív témák

  • wrrs

    tag

    válasz #75376384 #26818 üzenetére

    Ez számomra mindig érdekes kérdés és tény.
    Nyilván jön valaki, aki később lesz Lego- mániákus, de valójában lutri, hogy kinek és mennyit ér majd meg egy készlet, ami már kifutott.

    Ők itt 20 nap beszerzési idővel árulják, de pl. goodteethdig-en barátibb áron is kapni.

    Szerintem bontsd ki. Nekem is itt figyel 40centire a polcon.Egyik legszebb modulár és a Detektív iroda után az egyik legfrankóbb élmény.

    Sokszor megkérdezem magamtól, hogy ha beleunnék ebbe az egészbe (volt már pár hobbim, ami így végezte), akkor hogyan adnám el őket. Én pl. tuti nem nyomnám fel az árukat és szállnék el. Ha visszajön amennyit én beleraktam, akkor oké. Minden készletemet nagy odafigyeléssel, precízen, de egyszer raktam eddig össze. 2 naponta a legpuhább, legfinomabb kozmetikai ecsettel portalanítom őket ha szükséges. Minden matricám hibátlanul van fent, nincsenek karcos elemeim, minden doboz megvan, minden leírás és minden számozott zacsi is megvan.

    Borzalmas erre is úgy gondolnom, hogy áll benne a pénzem, és potenciálisan egyszer meg kell, vagy meg akarok majd ezektől szabadulni. Rohadtul hangulatgyilkos, hogy a gyűjteményem valójában befektetési alap, vagy nem is tudom mi.

    Most gondolj(atok) bele. Eladjátok drágábban. És? Mit veszel belőle? Több olcsóbbat? Benzint, kaját, ruhát, csajoknak szirszarokat?

    Van pár képregényőrült munkatársam. Napi szinten jön a postás, csomag hol belföldről, hol külföldről. Nem kis pakkokkal. Persze nem viszi, hanem hozza a csomagokat. Sokat dumálunk erről. Mindig ide lyukadunk ki. Szar dolog, hogy befertőzi az élményt az, hogy valójában ha nincs időd, vagy hangulatod összerakni egy szettet, akkor lehet, hogy kifut a készlet, neked meg még mindig ott figyel és dilemmázol.

    Bontsd ki és élvezd az összerakás élményét és közben tudd, hogy annyit, amennyiért te vetted tuti kapni fogsz érte valamikor. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák