Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti05

    őstag

    Üdv mindenkinek :)

    A minap beruháztam egy FSP PNF350W-os tápra, több okból is, egyrészt, mert ténylegesen képes leadni a 350Wot(nem úgy, mint az előző 400Wosom, ami úgy 180W körül kiadadt), másrészt, mert el van látva néhány védelemmel, harmadrészt, mert azt hallottam, hogy igen halk. Az igazság az, hogy semmit sem halkul a gépem, ezért gyanítom, hogy valamelyik másik hűtő hangos.
    Arra gondoltam ezért, hogy működés közben lehuzogatom a ventiket, és meghallgatom, mi a leghangosabb. 3500+os gyári hűtő pörög a gépben, a Gigabyte K8N Pro chipset ventije nem tudom mennyire lehet zajos(és hogy le tudom-e egyáltalán kötni). A VGA hűtőjét viszont semmiképpen nem cserélném, erre nem akarok költeni, viszont egy proci vagy egy chipset hűtőre még ki is adnék valamennyit.
    Ezért a kérdésem az, hogy tudtok-e ajánlani 939-es amd-re valami nagyon halk hűtőt, ami azért legalább olyan "jól" hűt, mint a gyári, és persze ne kerüljön nagyon sokba. Egyik haverom 3e környékén vett egy Thermaltake 16dB-es coolert(am2őre), de nem tudom pontosan milyet.

    Köszi.

    A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

Új hozzászólás Aktív témák