Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz Rozmika #7230 üzenetére

    Tudom néztem mennyi minden van benne de nem ez a lényeg. Nálam nem jelzi a hálózat típusát, linkeltem képet nézd meg. Jó lenne de ez zavaró. Sőt nálam az ujjlenyomat olvasó se működik ugyan olyan jól mint Aurél ROM-ján.

    Fezoka:
    Néztem hogy mit tud nem azzal volt a gond, sehogy se jelzi a hálózat típusát és az ujjlenyomat olvasó is se működik jól.

    Nem vagyok meglepve igazából, Mi3-an is ugyan ez volt, másoknak tök jól működtek főzött ROM-ok nálam viszont hibák voltak, olyanok amiket senki nem is látott. A fenti két hiba legalább nem egyedi ennek örülök, más is olyan szerencsétlen tud lenni mint én 😂 de ez van, zavaró mindkét hiba szóval marad az Aurél egyelőre. Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget, de a hiba rajtunk felül áll úgy látom.

    Más, rendeltem fóliát, PET alapú szóval valami műanyag de szerintem merev vagyis műanyag "üveg lap" lehet, van róla tapasztalat? Németben gyártják. Hagyományos üveg lapot nem akartam mert én már az előtt összetöröm hogy feltenném, sima normál fólia még nem is nagyon volt ebayen. Szóval van erről tapasztalat? Kíváncsi vagyok milyen lesz.

Új hozzászólás Aktív témák