- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonorrea
senior tag
válasz fecosrac #6150 üzenetére
Megynyomod a telefon ikont, 3 pötty,settings, további beállítások, hívásátirányítás!
De lehet szolgáltató (telekom biztos) nem engedi kikapcsolni, nálunk kellett küldeni sms-t -HANGPOSTA üzenettel[ Szerkesztve ]
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos
-
-
kirusz1
őstag
válasz ->Raizen<- #6147 üzenetére
Belinkelnéd az RR romot ?
-
Mclarenöcsi
tag
Az RR romon hogy kapom majd meg az OTA frissítéseket?Rootolva van a rendszer mert én nem találom.Ha nincs akkor hogyan tudnám rootolni?
-
conanabarbár
aktív tag
válasz Mclarenöcsi #6157 üzenetére
rootolva van,de a Magisk kezelőben engedélyezni kell!
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
Mclarenöcsi
tag
válasz conanabarbár #6158 üzenetére
Köszi és abban tudnál segíteni hogy hogy kell engedéjezni?
-
sóhaj
csendes tag
Feltettem az RR offic. verziót, szuper !
-
conanabarbár
aktív tag
válasz Mclarenöcsi #6159 üzenetére
magisk....status....settings.....superuser....apps and adb.....prompt
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
Mclarenöcsi
tag
válasz conanabarbár #6161 üzenetére
Setting ig oké de ott nekem
nincs supersu írva -
conanabarbár
aktív tag
válasz Mclarenöcsi #6162 üzenetére
az nekem sincs "superuser" sárgával van írva
-
Mclarenöcsi
tag
válasz conanabarbár #6163 üzenetére
Köszönöm most már sikerült.
-
conanabarbár
aktív tag
válasz Mclarenöcsi #6164 üzenetére
nagyon szivessen!
-
lehem
csendes tag
Egy ki segítséget kérnék!
Gondoltam, hogy kipróbálom a Resurrection Remix romot.
TWRP-ben wipe system, cache, dalvik, meg szerintem a data-t is bepipáltam.
Most nem találja a telepítő zip file-t. Nem tudom telepíteni.
Aureel v15 van fenn,
Lehet, hogy a twrp nem látja a zip file-okat?
Sürgős lenne a segítség.[ Szerkesztve ]
-
sóhaj
csendes tag
Törlés után újraindítás nélkül kell visszalépni a TWRP-ben a telepítésre, majd szintén újraindítás nélkül vissza a telepítéshez és kitallózni a gaps.
Szerintem az RR jobb ,mint aureel v.15 ,ami több hibától szenved.Jobb mint a v.14.1 ,amely egyébként jól használható , egyszerűbb a telepítése is.Kezdőknek 14.1 -t javaslom.[ Szerkesztve ]
-
merlix
tag
Sziasztok!
Tapasztalta valaki aureel v15 romjánál az akkuidő (éjszakai) jelentős mértékű romlását.
Míg v14.1-nél 1-2%-ot esett a töltöttség éjszakánként, addig az új romnál ez 4-5%...
És még mindig nem tudok audio/video fájlokat másolni a telefon megfelelő könyvtárába (se pc-ről se a gyökérből).
-
lehem
csendes tag
Sajnos nem làtja a telepítő zip-et, sem a gapps-ot. Már egy napja TWRP-ben vagyok, a system wipe miatt nem merem kikapcsolni.
Eredeti üzenet:
Gondoltam, hogy kipróbálom a Resurrection Remix romot.
TWRP-ben wipe system, cache, dalvik, meg szerintem a data-t is bepipáltam.
Most nem találja a telepítő zip file-t. Nem tudom telepíteni.
Aureel v15 van (volt) fenn előtte.
A twrp nem látja a zip file-okat.Valaki tudna segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
workin
senior tag
OTG -d van ? USB pendrive-ra mentsd le a telepítő Zip fájlt, aztán dugd rá a telefonra, majd installáld fel TWRP alól. (auto mount, tehát nem kell csatolni és hasonlók.)
A ZIP -et látja a TWRP . Az internal storage -n van fent adat ? mert ha nincs, akkor véletlenül azt is leformáztad. Alapvetően minden ROM a Downloads mappába mentegeti a fájlokat, itt kell keresni az RR ZIP -et is.
Ha az internal storage üres, akkor marad az adb push. Ehhez kell az adb telepítő ami gondolom az összefoglalóban megvan, és annak segítségével a gépedre letöltött ZIP fájlt fastboot mode -ban feltudod tölteni a telefon megfelelő könyvtárába. -
jemy
tag
hamarosan aureeel v15.1 rom!
V15.1 changelog:
- New Google Core apps
- Fixed Layout bug in LeCloud
- Fixed issue: Music app does not show
- Added LightFlow app under Settings->Led notifications (now you can coustumize each notifications LED color)
- Added more animation scale settings to developer options
- Chooseable GPS location files: S/N america, oceania, afrika, asia, europe..
- Fixed Gallery Editor menu FC
- Added double click to power start camera app
- New QR code reader app launch from QuickToggles
- New wallpapper and small visual changes... -
jemy
tag
szeretném törölni a belső tárolót. ha a twrp-be bepipálom a törlésnél, akkor elvileg csak az adatok törlödnek, bekapcsolás utána látom rendessen a tárolót ugye?
köszi. -
jemy
tag
válasz ->Raizen<- #6183 üzenetére
max google fordító!
-
Racecam
nagyúr
Egy könyvtárban (lehetőleg ne egy ilyen bonyolultban, hanem akár a C:, vagy a D: gyökérben) legyen egy mondjuk LeMax könyvtár és ebben legyen benne az ADB parancs (adb.exe) és a ROM, GAPPS .zip fájl is! Ebben az (ablakban) indíts egy parancssort és utána mehet az adb push ROM.zip fájl /sdcard/0
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
-
sóhaj
csendes tag
Amikor először telepítettem volna az RR-t, én is így jártam.OTG kapcsolaton keresztül pedrive gyökérbe másolva a romot tudtam visszaállítani a telefont,amelyen ezt a módot a TWRP-ben engedélyezni kell emlékezetem szerint a dalvikban. Egy kicsit homályos, nem vagyok szakértő , a fiam segített.Nemrég sikerült a telepítés. Emlékezetem szerint /v.15 volt előtte/ előbb csináltam egy törlést ,visszaléptem újraindítás nélkül a TWRP-ben az indító oldalra a telepítéshez , megnyomtam kitallóztam a romot ,majd miután végetért ismét újraindítás nélkül vissza a TWRP ben megint telepítés kitallózva a gapps, miután végigment újraindítás és lásd a csodálatos szuper nugatot 7.1.-
-
sóhaj
csendes tag
Ok. Elkéstem.
-
gonorrea
senior tag
Aki 7.1-et használ dobjon már fel egy-két képernyőképet SOT-ról! Illetve, hogy milyen akkubeállításokat használ, mennyi ideig bírja a telefon töltés nélkül!?
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos
-
gonorrea
senior tag
Bocs, SOT a kijelzőidő angol rövidítése (screen on time), nekem ez mérvadó, mivel mikor RR-t használtam ez nálam nap végére 3-3,5 óra volt úgy hogy reggel 7kor levettem töltőről, este 8kor már enni kért. Aurel romjával ilyenkor még volt 40 % töltöttség, ha viszont lement estére 10 % alá, akkor a SOT 5,5-6 óra volt
[ Szerkesztve ]
-
Mclarenöcsi
tag
Sziasztok az RR rom hogy frissül?Van benne OTÁ s frissítés vagy nekem kell nézni a friss romokat.
-
Sumptuous
senior tag
Sziasztok!
Igen, kint van a V15.1. Immár megán és Google Driven is.
"Sajnos" igaza volt Rozmika-nak. Ez a 26S tényleg közel sem annyira stabil, mint a 23S. Sosem dolgoztam még romon ennyit, hogy valamennyire legalább stabil legyen. A 23S-en alig kellett ilyeneket babrálnom. Itt meg szinte mindent át kellet írni. Cserébe van kb. 5 új alkalmazás kinézet, meg pár új funkció. Visszatekintve szerintem nem érte meg váltani. Ez sajnos látszik az itteni kommenteken, illetve az XDA-n is.
Mindenesetre a V15.1 elég stabil a napi használathoz, már 3 napja használom, és nem jelentkezett semmilyen hiba. Érdemes a Clean Install, ugyanis minden változott a 14.1-óta. Ha valami hiba jelentkezik, akkor az már csak a Dirty Install miatt lehet. Mindent leteszteltem, az összes választható aromás profilt, gps-t, alkalmazást.
Hogy válaszoljak Racecam-nek: Tervezek egy Google alapú 'vegytiszta' romot. Már csak azt nem tudom, hogy N vagy M alapú legyen.
Hamarosan kész vagyok a L2-re portolt Small EUI-val. 26S alapokon. Érdekes, hogy az mennyivel stabilabb kiadása a LeEconak. Mintha ugyanezt a Max2-re csak összekapkodták volna.
-
->Raizen<-
veterán
válasz Mclarenöcsi #6198 üzenetére
Neked kell a telóval megnézni van e újabb verzió, nekem automatikusan jelez, le szoktam tölteni wifivel rá, és aztán újraindítás után dirty flash-t csinálok wipe nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.