Új hozzászólás Aktív témák

  • Rozmika

    tag

    Rávettem magam, hogy újratelepítsem a telefont Aureeel ROM-mal, de tiszta telepítéssel, mert nem működött egy pár dolog, ha cuoco-ra telepítettem.
    1, twrp-t is szerettem volna cserélni, mert a teamspain volt fent, abban meg idiótán kinéző fejek vigyorogtak. na feltettem a legújabbat, restart után a képernyő felében összevisszaság. Cuoco legújabbal javult a dolog.
    2, megpróbáltam mindent lementeni. Eredmény - sms-ek, híváslista elfelejtve
    3, végre feltettem data wipe-al Aureeel v5-öt. Telefon elindul, én örül.
    4, launcer nagyon szép, de nem igazán tudtam megbarátkozni a cserélhetetlen középső youtube gombbal.Mondjuk a miui-s (vagy legalábbis olyan szerű) felület sem a kedvencem. Az I-re a pontot az tette fel, hogy 1,4% - os cpu idővel futott a launcer. WTF?
    5 nova fel, kezdem visszatölteni a mentéseket. Visszatöltve. Persze 10 programból 3 indul rendesen. Gondoltam, hogy ez lesz, ezért nem akartam nekiállni.
    6 próbálom visszaszedni a regeket, nem csalódtam a mentésekben, mert eddig is hasonló tapasztalatom volt.
    Viszont a rohadt hive-os alkalmazások nem tudnak belépni a hive-ba. Na most itt esz az ideg már dél óta és nincs ötletem, hogy miért. Esetleg, ha valaki talált már rá megoldást az segíthetne. A hosts file-t már lecseréltem mert azt hittem, hogy az abban levő 1000 cím blokkolja. De úgy tűnik, hogy nem. Előtte cuoco-val ment minden. Please help me!

Új hozzászólás Aktív témák