Új hozzászólás Aktív témák

  • torkozsolt

    csendes tag

    válasz tibcsi0407 #1208 üzenetére

    tibcsi írta, hogy a szenzor vagy jó, vagy nem jó, ehhez egy észrevétel:

    Hétfő este jött meg spemalltól, gyári cn rommal kértem, 16s verzióval jött. Kb. fél óráig volt rajta, utána az itteni leírások alapján kapott Couco romot V34-es verziót, amit már OTA-n frissített V35-re. Két napig úgy működött a szenzorom, hogy mélyalvásból egyből nem, de bekapcs gomb után rendesen (na jó, 90%-ban...) tette a dolgát.

    Mivel nem volt 100%-os, és nagyon nem is éreztem égető szükségét, ezért kikapcsoltam a menüben, illetve töröltem is a tárolt ujjlenyomatot. Ma reggel viszont újra akartam aktiválni, viszont csak addig jut el, hogy kéri a 4 jegyű pint, majd "tegye az ujját a szenzorra" kép marad, hiába tapizom :-) Eddig egy stilizált ujjlenyomat volt szürkében, és x db tapizás után rajzolta át pirossal. Na, eddig most már nem jut el.

    VISZONT! Menüben bekapcsolható, hogy ujjlenyomattal fotózzon (valaki írta korábban, hogy hülyeség, mert pont beletakar a lencsébe...). Na ezt viszont simán viszi úgy, hogy ugye nincs regisztrált ujjlenyomatom...

    Ha tehát a szenzor szar, akkor ez miért működik? Nekem emiatt inkább szoftveres problémának tűnik... Ahhoz most nincs kedvem, hogy gyaluljam a frissen belakott telefont csak azért, hogy vajon egy szűz Couco-n vagy eredeti cn romon megint működne-e a szenzor. Annyira nekem sem hiányzik, persze nem tiltakozom, ha egyszer a távoli jövőben megjavul :-)

    Ja, Spemallon 2 év EU garival jelenleg 270 USD, gyenge 30 dollárt esett két hét alatt az ára :-) Eddig is jó vétel volt, innentől lassan "hülyeakinemveszi" ajánlat lesz...

Új hozzászólás Aktív témák