Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz albiosz #17957 üzenetére

    Az ugye megvan, hogy a linkelt IKEA-s lámpához kell egy tápegység és egy betápkábel is? (Van többféle is az oldalon). Emellett a fénycsövek fix méretűek, és a szerelési útmutató szerint nem nyúlhat át a szomszédos korpuszra. Ja és a legnagyobb tápegységet linkeltem, ami max 30 W-ot tud.
    Ennyi pénzért már veszek búrás profilt, jóféle szalagot és tápegységet és méretre igazítom magamnak.

    E27 helyett használhatsz ledtányért is. Nincs egybeépítve a lámpatesttel, tehát az e27 ledhez hasonlóan cserélhető. Általában mágneses, a lámpatestre rácuppan. Egyszerűen megveszed a neked tetsző lámpatestet, kibelezed: kihajigálod belőle a foglalatokat, az azokat tartó konzolokat és csak a rögzítéshez és a búra megtartásához szükséges elemeket hagyod meg. Ezek általában csavarozva vannak, szóval igény szerint vissza is építhetők.

    Én a hengert nem szeretem. Az e27 led a hőt nem a fején adja le, hanem a tövében, márpedig a nagyobb átmérő nagyobb felületet jelent. De a fenti ledtányér is megér néhány perc mérlegelést. Ebből is van választék átmérőre, színhőmérsékletre, fényerőre. A 170°-os szórás pedig azt jelenti, hogy a mennyezetre éppen nincs direkt fény, de a tapétabordűr már kapja.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák