-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewo
aktív tag
válasz RudiLicenc #63800 üzenetére
Értem ezt észben tartom!
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Dewo
aktív tag
Hát igen...tényleg így van.
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Dewo
aktív tag
válasz Boti80 #63803 üzenetére
Hát igen....
Még az volt régen hogy szóltak a szüleim hogy mennyek oda valamiért persze online játékot nyomtam haverokkal nyugodjék Windows XP-én és akkor mondom nem tudok ezt be kell fejeznem...De persze jött a válasz ne feleselj hanem állítsd le és gyere.
Na mondom oké Inkább AFK-oztam mint hogy pofont kapjak vagy ne legyen netem...de a többiek át érezték a helyzetet szóval nem volt gond. (counter strike 1.5 volt amúgy)A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Beni97
őstag
Gwen, The Hallowed Seamstress Ability Reveal | New Champion
Szerintem hagyjuk is.
-
grimm2015
senior tag
válasz Yodamest #63794 üzenetére
Úgy vélem, hogy ennél jobb szemléltetés nem igazán szükséges.
https://eune.op.gg/summoner/userName=knightthyme
68 game 41% WR.Battlenet: Grimm#22690
-
kistusik
tag
Gwen top,
Viego jg,
Yoru mid,
Samira adc,
Seraphine supp[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
-
Beni97
őstag
válasz Yodamest #63814 üzenetére
Nem olvastam mindent itt a topicba ami yuumi-ről szólt, de azt láttam, hogy arról volt szó, hogy mennyire OP low elon.
A kép és a WR csak azt mutathatja, hogy egy Yuumi main player akinek közel 2,5 millió pontja van, silver és mégse képes 50-60% wr kihozni belőle. Magyarul egyáltalán nem op. (a kép alapján).
Sőt soloba csak 35% wr. -
Yodamest
veterán
válasz Beni97 #63816 üzenetére
de most ez egy adott játékos, az hogy ő béna vele nem bizonyít semmit, nekem a mastery pontszám nem jelent semmit. Most érted, ha én full béna vagyok, nem tudok Yasuozni, akkor hiába van vele 2 millió masterym, akkor sem fogom tudni. Neki is inkább már rég másik hőst kellett volna keresnie, amivel megy is neki a játék.
Ez nem igazol semmit, pálne nem a globál statisztikát, miszerint közel 54% winrétje van Yuuminak széles körben silverben, de feljebb is diában is pl. bőven 52% megvan vele. Ha annyira gyenge lenne, szerintem 50% alatti winrétje lenne.
Meg amúgy is nyilván azért hardstuck silver a gyerek, mert ennyire képes. Vagy ez már természetes kéne legyen, hogy magas mastery pontszám= magas elo? Akkor a régi játékosok mindenki már mastery tier lenne, ha csak ezen múlna, hogy "mennyit játszott".
[ Szerkesztve ]
-
Dewo
aktív tag
PBE love
-
grimm2015
senior tag
válasz Yodamest #63817 üzenetére
Néha tényleg egyik szavaddal ütöd le a másikat.
Te az összes játékban ahol játszottál ellene/vele mindig nyert (ebben az évben volt kb max 10 ilyen játék), egy olyan aki sokat játszik vele, meg baromira mást mutat. Flexen volt plat, solo gold3, tehát azért nálad jóval jobb helyen van 30játékkal s1ben, még te 190el s3ban, nem is értem miért hardstuck. Ha sokat rankedezel, és nem folyamat új accon, akkor te is hardstuck leszel, lényegtelen, hogy melyik eloba.
És akkor még ott vannak a tierek is, amikor tier4nek magasabb a wrje akár 2-3%al is, mint aki hónapok óta god tier.
Battlenet: Grimm#22690
-
Lokids
addikt
válasz grimm2015 #63823 üzenetére
Ezt a hardstuckot sohasem értettem. A legelső seasonom (s3) kivételével állandóan goldos vagyok. Kivétel az utolsó kettőt, ahol a végére felmentem platba.
De én tökéletesen jól érzem magam goldban, mert kb ott a szintem.
Ettől én hardstuck lennék? Így is a gold jobb, mint a játékosok 50%.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz grimm2015 #63823 üzenetére
Nem, ebben Yodának igaza van maximálisan. Egy-egy ember winrate-je az égvilágon semmit nem számít, főleg akkor, ha magas mastery pontszámmal van alacsony ligában. Sokat játszás =/= jól játszás, és ez itt tökéletesen megmutatkozik. És abban is igaza van, hogy Yuumi global winrate-je kezd magas lenni, de szerintem még nem OP
Ha túl magas lesz, 1-2 patch-en belül elkaszálják, mert nem jó, amikor Yuumi túl erős.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Yodamest
veterán
Yuumi életkép megint, gusztustalan amit a Twitchel leművelt ezen a meccsen is, nemtudom lehet én más játékkal játszok, de egyfolytában ezt látom. Yuumi + ADC az tuti hogy ilyen vagy hasonló statot fog mutatni bármelyik meccsen. Itt nem bántam mert velem voltak, ellenkező eset már nem ilyen kellemes...
-
Yodamest
veterán
válasz Yodamest #63829 üzenetére
mind1 annyi a lényeg röviden, hogy Yuumi olyan teljesítményt hoz ki a átékosokból, amire egyébként közelsem lennének képesek. Egy tök átlag hardstuck silver 3-as is úgy tud vele carryzni mintha valami dia smurf lenne. Más supportok erre nem képesek.
A dragon ball példa jut eszembe erről, ahol amikor is Goku és Vegita egyesül Vegitová, akkor nem kettejük erejével lesz egyenlő Vegito ereje, tehát nem összeadódik, hanem kb annak 20X-sa lesz, hatványozódik, na ez is kb valami ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
-
kistusik
tag
Hiába jó a support, ha az adc haszontalan.
-
Yodamest
veterán
fogom is mainelni, nyilván azért nem a 0-ról akarok indulni, pár draftot megyek előtte még, aztán küldöm a statokat, szerintem ma el is kezdem
csoki46 tényleg ennyire nem tehetek róla, tönkreteszi a meccseket... és nem az "önigazolást" keresem, miért keresném? minek keverném magam bele egy kamu felvetésbe hogy aztán önigazolhassam magam? az nekem nem lenne jó, nem célom. Egyszerűen csak ez a tapasztalatom, ez ér el hozzám, nem én generálom. Küldöm majd a statokat.
-
Lokids
addikt
válasz Yodamest #63835 üzenetére
Nemtudom, de szerintem yuumi csak és kizárólag akkor op, ha olyan champekkel van párosítva, akiket amúgy is nehéz megölni. Pl Yi, Nasus, Vlad. Twitchen is csak azért probléma, mert ő is láthatatlan lesz (ez a része mondjuk szerintem is unfair).
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
kistusik
tag
válasz Yodamest #63835 üzenetére
De amúgy erre a problémádra a Riot kitalált egy nagyon hasznos megoldást. És a helyett, hogy hetek óta Yummi miatt panaszkodsz, ki is bannolhatnád és akkor soha nem játszana ellened én is ugyan ezt teszem Zeddel. Nem tudok ellene játszani. Hát minden egyes meccsen bannolom
-
Yodamest
veterán
válasz kistusik #63837 üzenetére
Az a baj, hogy ez nem ennyire egyszerű, mert sokszor van, hogy a csapatomból akarja pickelni valaki és ezért nem bannolom, viszont előtte bepickeli az enemy team... ha kibannolom én vagyok a rossz, ha nem akkor meg 50-50 hogy elhozza az ellenfél.
Meg ha topozok mondjuk, akkor Dariust szoktam bannolni, mert undorító ellene játszani.
Lokids hát elég sok hős van, amin gusztustalan a Yuumi, az összes tank, összes adc, összes assassin, mindenkin förtelmes. Amumun is láttam már, hát gusztustalan volt az is... ölhetetlen és mellette top dmg volt a meccsen.
-
aktív tag
-
-
Yodamest
veterán
válasz Beni97 #63847 üzenetére
Ezért mondom minden oldal másként nézi, én a mobalyticset szoktam nézegetni, számomra ez a legösszeszedettebb. Egyből látod a rúnákat, winrétet, mellette a build, alul a képességek röviden, tömören leírva. Erről kép lent. Apróság, de amikor új hősöket nézegetek sokszor jó rápillantani, hogy na mondjuk a Q röviden mit is csinál és ez itt tök jól le van írva, egyből érthetően 1-2 mondatban, számok és sallangok nélkül. Ha fölé viszed az egeret, kis ingame videó is bejön róla, szerintem igényes.
[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
válasz Yodamest #63848 üzenetére
Tegnap a Lv7 yuumi szolgált nekem first bloodra, Jinx mellé Bard support jött, és Yuumit meg Jhint letoltuk a laneről... Az udyr main + yumi main erős kombó volt együtt nagyon, de mégis kikaptak. Egy swain ellen tényleg nehezebb játszani, különösen ha ő játszik adc pozícióban, megölni is nehéz, és sebezni is sokat sebez, és egyedüli képessége, hogy az ellenfél minion hulláma az előnyére fordítható, 2v1be is sok szituációban és hős ellen győz(het) boton.
Battlenet: Grimm#22690
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest