- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JLHFans
tag
Lehet , hogy januarba reset jon, de addig is beleszamit az MMR edbe keményen a teljesitmenyed, szoval nagyon nem mindegy, hol vagy addig.
Jah és Fiddle i jo a jungleben pedig o se tank. -
maszekember
aktív tag
Rengart,khazixot yi-t most pbe-n próbàltam ki de rengaron kívül mindegyikkel sokat jàtszottam màr,tehtàt tudtam mi mire való ennek ellenère,nekem rammus,amumu meg nunu sokkal inkàbb tűnik èletkèpesnek ebben az új dzsungelben. Bàr jó esèllyel csak jàtèkstílusa vàlogatja,de azt el kell ismernetek,hogy a legjobb counter jungler nunu. A q-ja nagyobatt sebez szörnyekbe mint a smite Ès nem mellekesen a passzívjàval együtt folyamatos ingyen sustain.
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
yabba
aktív tag
válasz maszekember #33305 üzenetére
Nekem Nunu volt az első champ-em.
Szerintem nagyon jópofa /mondjuk magyar nyelven egyszer játszottam vele, de annyira kiábrándító volt, hogy visszakapcsoltam angolra egyből - valószínű úgy szoktam meg. /
Annyi hiányérzetem van csak, hogy az ultija gyk használhatatlan, mert vagy megszakítják, vagy kiugrálnak belőle, ha én szakítom meg akkor semennyit nem sebez, így lategameben valakire rárakom a bloodboilt, valakire rálövöm a jégcsóvát, és aztán ledarálnak... Ha a counterjunglingot segítő smite-os tárgyat veszem, akkor teamfightban nem tudom használni a smite-ot, és kvázi muszáj a + HP-t adó kiegészítés.
-
bucketb0b
őstag
válasz JLHFans #33301 üzenetére
Elsősorban nem azért szar egy champ, mert tank vagy nem. Nem mindegy, hogy meddig bírod ott, pl. Fiddle W egy jókorát dob azon, hogy meddig tudsz maradni a jungleban. Más champpel lehet nincs akkora lifesteal/regen pl.
(#33304) JLHFans: goldban szerintem nem fogod a rankedet kezdeni besorolás után.
(#33307) JLHFans: nunuban az a szar, hogy az ultija lefogás nélkül kb. hasztalan. Az is elszalad az alatt aki nem akar, és annak az ultinak az a lényege, hogy minél tovább tartod. Ráadásul ha megszakítják és nem magadtól hagyod abba akkor nem "sül el" hanem megszakad szóval feleslegesen elment az ultid és még ki is tetted magad a focusnak. Ez a nunu szép és jó, de szerintem nincs teljesen átgondolva, csapat nélkül az a nunu magában semmit nem ér (azért más champpel tudsz jókat hozni csapat nélkül is) ráadásul a spellei sem valami jók, W talán egy adc supportolására jó, de ezen felül a Q használhatatlan teamfight alatt (legalább ezt megcsinálnák, hogy minionokra a jelenlegi true damage, champ ellen pedig valami magic damaget sebezne) az E meg.. Egyszer elnyomod és meg is ölnek az alatt amíg te vársz a következő töltésre. Összességében nekem haszontalannak tűnik nunu, talán supportként jobb egy kicsivel
-
Lokids
addikt
válasz Mottie #33309 üzenetére
És azt sem illik elfeljteni, hogy nunu ult egy elég masszív lassítás. Lehet kisétál belőle, míg te állsz, de a társad addig simán utoléri és leszedi a menekülőt.
TF-ben meg extra szívás, ha menekülni kell az ultiból, míg a többi épp téged lő.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
bucketb0b
őstag
Már rég nunuztam, de én úgy emlékszem, hogy akkor sebez ha végigmegy a csík, vagy elsétálsz vagy pedig ha benyomod még egyszer az R betűt (bár ez nem biztos) És minél tovább tartod ugye annál többet sebez. Zhonya megszakítja az ultit az biztos.
De ha az enemy szakítja meg (feldob, bestunol, silencel) akkor akárhol járt az ulti akkor nem sebez. De majd utána nézek, ha lejön a LOL[ Szerkesztve ]
-
JLHFans
tag
válasz ClydeBeka2 #33311 üzenetére
Mit honnan ? Te magad mondtad hogy gold 1 lett , és tobben is irták már platosok, hogy a 10 besorolo meccs után nem sorolhatnak magasabbra, mint gold 1.
-
JLHFans
tag
Ezért nem supportolok pl Jannával soha, mert az adc nek fingja sincs róla, mint jelent ha rajta van a pajzs..
Ami meg a Nunu ultit illeti, nem mindig konnyu kimemnekulni belole, vagy megszakitani, elég ha van mondjuk melletted egy Kata, Galio, Leona, Malphite Amumu stb a csapatban[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
-
JLHFans
tag
válasz ClydeBeka2 #33319 üzenetére
Nem tudom, nekem mindenki azt mondta eddig, aki volt már platinumba hogy ha 10 ből 10 et nyersz, akkor is gold 1 a maximum besorolók után, persze attól még a több pont meg az MMR az áll .
-
hugi0
őstag
Szamit valamit hogy hova sorol be ?
Majd jatszol es feljebb kerulsz !
- vagy lejebb.[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
sutyesz96
őstag
Attól még ha pölö van egy promód, ahol 2/2-ben állsz win/lose arányban eddig, és az utolsó meccsen azt csinálja egy csapattársad hogy recall-enemybe futás-recall-enemy-etc., és tegyük fel support vagy, tehát carry impossible, akkor nem veled b@szik ki? Hm?
Szerk: Nunu elvileg ha bokorból indítja az ultiját (Persze ward nélkül), az láthatatlan az enemy számára nem?
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
bucketb0b
őstag
válasz JLHFans #33328 üzenetére
Most belekavarodtam, de te a való életről beszélsz? Mármint az ottani egymás elleni sport kihívásban? Mert ha igen akkor arra egy egész egyszerű válasz van. Ha az ellenfeleid jobbak akkor te próbálsz erőn felül 100+%ot kiadni magadból és ezáltal is önkénytelenül fejlődsz, viszont ha a te képességeidhez képest gyengébb ellenfeleid vannak akkor az emberi szervezet meg maga az ember egy idő után hozzáigazodik a többiekhez. Tehát ha te pl. focizol akkor a képességeid ha nem is rögtön, de pár hónap vagy akár hét alatt is érezhetően visszaesik arra a szintre ami a környezetedben van. Érzed pl. te magad is, hogy nem kell annyit beletenni egy adott sportba, mert hozzájuk képest 70-80% is elég, de ez hosszabb távon megbosszulja magát, mert visszaesni könnyebb, mint megint felvenni azt a 110%os teljesítményt pl. Én is ezért szeretek olyanok ellen játszani játékokban akik kihívást jelentenek a számomra ezáltal arra ösztökélnek, hogy még jobb legyek, de ez elmondható a való életben is most maradjunk pl. a focinál. Sosem szerettem jóval fiatalabbakkal játszani, mert azokhoz nem úgy viszonyulsz, hogy mindenáron lefaultolod pl és a többi. Szóval ezért is van, hogy hosszabb távon nem éri meg jóval gyengébbekkel játszani, mert a végén azon kapod magad, hogy teljesen leépültél
-
maszekember
aktív tag
Nunu ultit tipikusan bait által lehet kihasználni. Ha beállsz a bokorba,és jön feléd az enemy elnyomod az ultit,de Ő nem fogja tudni,hogy most épp nunu ultban áll,csk annyit érez,hogy lelassul és megy tovább,vizuálisan semmit sem érzékel belőle. Aztán BUMM!
-
JLHFans
tag
válasz bucketb0b #33330 üzenetére
Persze arról beszéltem És szerintem a játékban is igy van
Ha mondjuk a reális játéktudásod a silver közepe, de mondjuk bekerülsz a gold 4 be, akkor nem biztos, hogy ki fogsz esni, és jól elvagy ott, de ha benyomnak mondjuk bronz 4 be, akkor lehet az életbe nem jutsz ki a bronzból,legalábbis addig, mig nem vagy egy jó gold szinten. -
JLHFans
tag
Annyira imadom mikor végre osszehoznék egy nyerő szériát, de rito tesz róla hogy ne legyen nagyon hosszu.... Toltoképernyo nem tolt be, pedig a net faszán megy közbe.... Majd 10 perc után elegem lesz, kilépek belole betoltom, akkor megy.... Igen ám, csak egyrészt a jatek megy már 8 perce , másrészt hiaba vagyok bent, (a pingem 50 es a net jo tovabbra is, se mozogni nem tudok, se semmi lefagy az egész... Ezt eljátszom még 2X, akkor végre igen, ekkor látom hogy 2X meghaltam, ami vicces, mivel a jatekba se voltam közbe......
És biztos csak az én gépem hibaja volt, mert merő véletlenségbol enemynél is volt egy afk, nalunk pedig masik ketto szoval remek 2,5 vs 4 lett belole....faszszopo rito, koszi
-
tepenzed
őstag
egyet tudok,hogy a disconnect valamai undoritó legalábbis nekem.
1. disconnectelek de minden más megy a lolon kivül
2. az istenért nem csatlakozik vissza hiába várok rohadt sokára,csak ha kilépek és ujracsatlakozok a játékhoz
3. rohadtul mindig halottan térek visszaGG RITO
-
batai15
félisten
Ezek a random ping ugrások idegesitenek csak a többi hálistennek nem nagyon jelentkezett eddig.
-
Dolby
senior tag
Nem értem miért mondod ezt, egy több millió ember által használt játékot - szervereket tök simán össze lehet rakni. Biztos szándékosan tettek bele hibát a k*cs*gök :-P Ezért fizet szegény? Ugye h nem. Csinálják meg rendesen! Lusta banda... :-P
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Dolby
senior tag
válasz JLHFans #33337 üzenetére
Ha nincs következménye riotnál, akkor az azért van mert Te mint játékos ennek ellenére úgy ítéled h többet ér a játék által nyújtott szórakozás mint az idegesítő hibák. Ezért játszol tovább. Ha ez nem lenne igaz, akkor az lenne a következménye, hogy abbahagyod. Ami persze riot szempontjából nem biztos hogy túl nagy következmény, mivel nem tudom mennyi pénzt hagytál rájuk a munkájukért cserébe.
Amúgy javaslom, hogy ha nem jelenik meg 10-20 másodpercen belül a játék elején a töltő képernyő, akkor indítsd újra a játékot és próbálj újra csatlakozni amíg kell. Így 3-4 perc késéssel fogsz "csak" beérni.
[ Szerkesztve ]
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Noddy
senior tag
válasz JLHFans #33342 üzenetére
Ha nem szeretnéd hogy sérülj szellemileg a ok idegeskedés, flame és rage-elés miatt akkor hagyod abba a játékot és tekintsd tanulópénznek azt a pár ezrest amit ráköltöttél, hogy nem játszol olyan játékkal amit nem javítanak, tartanak karban rendesen. Azzal hogy itt szidsz valamit mit érsz el? Ha már a RIOT-nak írsz mindjárt előbre jutsz, mintha áttételesen innen szidod őket, szerinted mi mit tudunk csinálni? Csak hallgatjuk a sírásodat... és bólogatni, hogy aha...
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Dani_kp
addikt
Hali mindenkinek.
Ismerősök miatt EUW-ről átvittem az acc.-omat EUNE-re és sajnálattal látom, hogy a régi Summoner nevem van, nem pedig amit pár hónapja átírtam.
Phoenix2011 -> Mysterius -> Most pedig megint Phoenix2011Ezzel lehet valamit csinálni? Azon kívül, hogy 13k. ip-t kifarmolok vagy pénzt adok érte?
https://ingatlan.com/33821564
-
hugi0
őstag
Mint mar elottem is emlitettek ha problemad van, ne a forumon szidd a rito-t, hanem irj egyett a supportnak.
- igy ok is tudnak majd a bajodrol, es megprobaljak orvosolni, mert ez az o erdekuk is !!!Ha irsz nekik !!!
Ird meg a levelet, varj tiz percett mert a bukott game miatt "idegbeteg vagy", olvasd at, foglamazd at, es kuld el.
- ezzel jutsz a legkozelebb ahoz, hogy elvezetesebben toltsd azt az idot amikor a lol-al jatszol."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
maszekember
aktív tag
Ez a meccs szerintem tipikusan az,amikor junglerként nunuval nem tudtam többet tenni. "w" mindig akkurátusan elnyomva pantheonra vagy az adc-re,összes dragont elhoztam nekik,saját illetve enemy buffokat is,wardoltam össze-vissza (a supportunknak még sightsone-ja sem volt) .hoztam nekik egy baront, az ultit a legtöbbször jól lőttem el (megvártam amíg braum meg lee is elhasználja az ultiját,hogy ne tudjanak megszakítani),megbeszéltem velük,hogy fókuszáljanak ezreal-re de az 57 cs-es fizz és a 2/13-ban lévő caitlyn ( ) erősen visszahúzott minket,el is vesztettük,de nyugtat a tudat,hogy szerintem én most jól játszottam .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest