-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
mi a retek baja van ennek a játéknak? napok óta laggolok meg sok a pingem
-
hugi0
őstag
Ketseg kivul a legfordulatosabb game az uj mappon:
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
yabba
aktív tag
-
adamkaa777
senior tag
A mostani pre season mmr hozzájárul az s5 kezdeti mmr hez ?
El. Psy. Congroo.
-
JLHFans
tag
Picit amúgy tanácstalan vagyok most silverbe érve ( azóta lejátszottam ott bemutatkozó meccsem szintén Leona, 4-0-15) hogy mitévő legyek... Próbáljam a szezonig netán a goldot is, vagy min silver elejét megcélozni, vagy inkabb gyakoroljak, gyakoroljak és gyakoroljak, hogy jobb játékos/sokoldalú legyek.
Ugyanis jelenleg az a helyzet, hogy a Leonát egy jó gold szinten tolom, meg minden lanen van még 1 hero amit min jó erős silver/gyenge gold szinten szerintem kb ( Heimer mid Shyvana top Malphite jungle és lassan azért Fortune adc is) de az összes többi hát...bronze szint kb.
-
Lokids
addikt
válasz bucketb0b #33870 üzenetére
Egész addig, míg nem jön egy Syndra. És utána ő pakolgatja a turettjeid.
Amúgy hogy a fenébe lehet az, hogy Orianna a legtöbbet játszott champem és mégis vele tudok a legszarabbul játszani? Pedig nagyon kedvelem, mert fun.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
bucketb0b
őstag
válasz Lokids #33872 üzenetére
Hát igen, de én Syndrat ritkán látok lanen, szerintem kisebb szinteken nem merik vinni vagy nem tudom, kicsit ilyen érzésem van. Tud brutál lenni, de alacsony szinten mintha nem tudnák kihozni belőle a lehetőségeket és ezért nem is játszatják, köztük én sem holott a 2. mid lanes karakterem volt malz után mikor elkezdtem a játékot, de valahogy én sem tudok vele jól kombózni pedig maga a karakter tetszik.
-
JLHFans
tag
-
JLHFans
tag
válasz bucketb0b #33870 üzenetére
Játszom az összes létező supportot, csak mikor mondjuk Braum, Morgana, Lulu, Malphite, stb vagyok, akkor vagy megnyerjük a botot vagy nem, amikor meg Leona akkor....hát nagyon retardáltnak kell hogy legyen az adc nek, hogy ne nyerjük nagyon durván
Egyébként a legjobban akkor szoktam röhögni, mikor Thresh support jön szembe, mert hát az milyen jó Leona ellen, meg op, meg stb, de mondjuk jött szembe eddig sacc/kb 50X de értelmessel még nem találkoztam, mondjuk nem is csodálom, hogy azt vki jól játssza szerintem min diamond skill kell, a legnehezebb support, és mondjuk top 5 legnehezebb champ is.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Sziasztok!
Gondolom mar mindenkinek van csapata itt, de ha esetleg lenne egy hely... Elsosorban rankedre, de normal se problema. A lenyeg, hogy legyen ts/line/ventri es erzodjon a csapatmunka.
Jomagam support Sona és Leona-t preferalom inkabb, de Malza mid/top-ot is szivesen jatszom. A jungle a gyengem, bevallom Persze mas karikkal is jatszom.Ingame: Kasya
Jelenleg Gold II-ben vergodom
EUNE[ Szerkesztve ]
-
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Lokids #33876 üzenetére
Csúnya lenne, ha csak ennyi lenne... Flay az egyik legnehezebb képesség a játékban, lehet előre-hátrafele, ezt nagyon sokan nem tudják használni. Ott a lantern, amit nem csak magad alá kell vágni a shield miatt... És akkor még a behúzás, ultiba pedig flay comborol még nem is beszéltem.
+ Leona/j4/tristana/corki stb. a flayjel megszakitod az ugrásukat.Szóval azt mondani, hogy nem olyan nehéz Ha nagyon rá akarom húzni, hogy könnyű, akkor inkább "Easy to learn, hard to master" azt mondom rá
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
painkillerx
tag
Sziasztok, egy barátom most lett friss level 30as, én mar nyár óta gold 3-ban mozgok. Szerintem ő silver 4-5 lehetne, ha lejátszáná a 10 besorolási meccset. De ha duo que-ban mennénk ketten mennyire lenne jo? Gondolom erosebb ellenfeleket kapnánk ami neki nem nagyon jó, de viszont duo lanen tobb esely van mint egy idegennel.
Próbáljak neki segíteni vagy inkabb csak rosszat csinálnék?
-
JLHFans
tag
válasz painkillerx #33881 üzenetére
Szerintem azzal segitesz neki a legtöbbet, ha normált játszotok együtt, meg majd ha lejátszott mondjuk 100 rankedet, akkor duozol vele. Mert őszintén szólva én azért hivom a silvert is elo hellnek és azért parázom minden egyes game előtt, mert ahogy mondod, kb minden friss rankedes silver aljáról kezdi, de aki lvl 30 után egyből beleveti magát a rankedbe, azok 90% tudásban max bronze 4-5 szinten mozog, és ilyen frissen rankedezőkkel rankedezni ( no offense ) hát...nem egy leányálom
De ez persze csak egy vélemény -
KYZRR
őstag
válasz painkillerx #33881 üzenetére
Én is a helyében inkább normalokat játszanék, olyan 350-400 winig.
Mert most még nincs meg az összes tapasztalat a championok ellen való játékhoz.You can only die once, make sure it is worth it...
-
Lokids
addikt
válasz ClydeBeka2 #33880 üzenetére
Igen. Jól definiáltad. Easy to learn, hard to master.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
ClydeBeka2
őstag
eune behalt, csak nálam? Kiválasztottam a champet, 10 sec múlva beadva, utána nem tudtam se rúnát, se spelleket választani és kidobott a queue-ból. Pont ez kellett egy ranked lose után.
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
marked one94
őstag
válasz ClydeBeka2 #33885 üzenetére
Én most aram-oztam semmi gond se volt. Lehet csak rankeden van ez így gyorsan nyomok egyet úgy is 0 ponton vagyok
You'll Never Walk Alone
-
remusz13
tag
Sziasztok!
Így az ünnepek fele úgy veszem észre, hogy egyre rosszabb a solo q-k minősége, szóval azt kérném tőletek, ha valaki úgy gondolja behívhat egy körre, csapatba, stb. Ts-em van, Eune , Season 1óta játszok, 1k+ normal win , gold 4be végeztem most s4be, de nagyon ritkán játszottam, nemvolt időm, most lenne. Nick : Rémusz
Pacsi! -
Plasticbomb
addikt
Sziaztok. Kéne egy kis segítség rúnázás terén. Meglett 20as az accom, van ip is bőven, hogy nekiálljak a rúnákat is letisztázni. De nem tudom eldönteni, hogy álljak neki.
Ezek a CHim vannak, ezek úgy vannak válogatva, hogy szeretek velük játszani (kivétel Lee Sin, vele még nem játszottam egyáltalán, csak megvettem eddig, hogy majd megtanulom, megismerem), és nem tudom eldönteni, hogy a runapageket hogy szabjam pofásra, hogy mindegyikhez legyen értelme. Ugye pl Nautilusnak HP és AP kell, Teemonak Ap és AS Xerathnak Ap és magicpen ryzenak mana és magic resist ezrealt
AP midesként használom, Trynda kb Armor pen armor és magic resist. Szal a meglévő két runapaget hogy érdemes kirakni, amíg nem tudok minden CH-hoz kirakni Runapaget?ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
bluefire55
csendes tag
válasz Plasticbomb #33888 üzenetére
Először csinálj két alap rúna paget ap és ad azután variálhatod champhez illően hps manás..., de szerintem előbb az alapokat érdemes kirakni
-
JLHFans
tag
válasz Plasticbomb #33888 üzenetére
" van ip is bőven, hogy nekiálljak a rúnákat is letisztázni "
Isten ments, hogy elvegyem a kedved, de csak a 2 alap runapaget ( AP és AD ) kirakni az lesz kapásból olyan 30-32 ezer ip, szóval ...szerintem ne aggódj a champre szabott rúnák miatt, mert simán lesz még olyan 200 játék az alap 2 oldal is .
-
Plasticbomb
addikt
válasz JLHFans #33890 üzenetére
Kösz mindkettőtöknek. Igen, mikor elkezdtem összerakosgatni valamit, számolgattam, hogy hopsz, a 10k ip mégsem bőven elég.. De legalább elég volt arra, hogy 1 runapaget 20as szintig elérhető rúnahelyekre betöltsek. Pár szint, és a második oldalra is lesz egy elképzelésem.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
JLHFans
tag
válasz Dani_kp #33891 üzenetére
Az AP és AD szerintem picit drágább, ott csupa olyan nyalánkság van szinte, amikből 800 ba kerül darabja, de még ha egy teljesen átlagos paget veszek, ahol minden csak 400, még az is 400*27 + a 3 esszencia amig megint csak egy ezres darabja, szóval 14 ezer.
Ennél olcsóbban max. a tankos runapeget lehet kihozni, de simán van olyan is, ami ennél jóval drágább, és megvan 20 ezer , vagy felette picit.Persze nyilván ez csak az első 2 re érvényes, a továbbiak jóval olcsóbbak, mert beletesz az ember olyan rúnákat is, amiket már megvett, szóval azok általában már kijönnek pár ezerből, ott már ugye csak az a gond, hogy minden további oldal vagy IRL zsetonba fáj vagy 6300 IP* oldal .
[ Szerkesztve ]
-
-
marked one94
őstag
Yi+Graves és talán kijutok Plat-ból
You'll Never Walk Alone
-
JLHFans
tag
válasz marked one94 #33895 üzenetére
Hát ez tök érdekes, mert Yi pár hónappal ezelőttig ugymond a noobok champje volt, akivel bronzeban meg silverben könnyedén lehetett carryzni de felette meg kb szart se ért, de utobbi idoben divat lett többeknél ahogy hallom diamondban és challengerben is, ahogy nálad is. Pedig ugye semmit se változtattak rajta....
Szóval készülj egy szép nagy nerfre Gratula amúgy, nem semmi
Egyelőre nálam is töretlen a fejlődés, persze 10 klasszissal a szinted alatt, de akkor is
3 hete bronze 5, 2 napja bronze 1, tegnap silver 5, most pedig promót tolok a S4 ért -
JLHFans
tag
válasz bucketb0b #33898 üzenetére
Nagyjából leirták a véleményem..... Yit pont hogy marha nehéz jól játszani, NAGYON nem mindegy hová és mikor ugrasz be... És egyébként a nerf után WW is kihivás, addig kb free elo volt most viszont... az egy dolog hogy játszani vele marha könnyű, de jól játszani annál nehezebb, megint csak nagyon nem mindegy, mikor és kire ultizol, vagy mikor tudod hogy most nem szabad, mikor tolod el a W det, stb
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest