-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
reflxx
aktív tag
n a x v i L kollégával indítanánk egy amatőr ranked csapatot. 4-en megvagyunk, csak egy supportot keresünk Ha valakinek van kedve játszani csapattal és ráunt a soloQ-ra (mint mi._.) vegyen fel minket
n a x v i L : Punnany M4551F
jómagam : reflxxzOorszerver eu west
-
alexy92
aktív tag
válasz Aldo Novares #17261 üzenetére
vizsgaidőszak végén jön a kockulás újra
-
marked one94
őstag
-
nike_
addikt
válasz marked one94 #17263 üzenetére
Add a nicked PÜ-ben, és megbeszéljük.
-
alexy92
aktív tag
válasz Aldo Novares #17265 üzenetére
én passzív vagyok jelenleg
-
WinnerB0Y
senior tag
Hát ha már így most felvetett téma lett a csapat keresés.. Én is keresnék egyet. Bár igazából 1 darab solo meccsem sincs
És 151 normal winem van XD De esetleg ha valaki funból játszik akkor csatlakoznék. Vállalom jungle-mid-adc. Max top. Supportolni nem tudok.EUNE: iNeeko
-
alexy92
aktív tag
válasz Aldo Novares #17268 üzenetére
toporfeed
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz Aldo Novares #17268 üzenetére
Öhm.. Én is arra gondoltam.. Megvagyok 30 as. Most is van egy team. De az ilyen random összedobott emberekből van. Osztálytársam szólt hogy jöjjek aztán azon az 1 nyert meccsen kívül nincs semmije a teamnek..
Aláírásban ott a summoner westen.[ Szerkesztve ]
EUNE: iNeeko
-
-
kanyipicske
tag
érik az RP NA-ra west már félnapja halott...
Ami nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
-
VoidXs
nagyúr
válasz kanyipicske #17274 üzenetére
Mikor volt olyan utoljára? 2011 ősze óta vagyok, és elvileg csak az előtt volt.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz Mythsardan #17280 üzenetére
Na azért, elég megbízható embertől kaptam az infót. Ő már háromszor kapott RP bónuszt.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Mottie
őstag
válasz Mythsardan #17280 üzenetére
Volt valami átfogó magyarázat RIOT-tól, mely szerinte egyes emberek bizonyos okokból kaptak rp-t kompenzációként, de nem volt olyan hogy egész szervernek csak úgy adtak. Azt mondjuk nem tudom, hogy ebbe a Season 1-es eseteket is beleértették avagy nem.
Be Victorious!
-
alexy92
aktív tag
válasz Aldo Novares #17272 üzenetére
egyet meg lehet gyógyítani ha köré építesz, noh de kettő. .. mondjuk amióta nem jatszom azota teljesen rendben az idegrendszerem de hamarosan itt a vizsgaidoszak vége. ....
-
neato3loco
senior tag
adnak 400 RP-t ozt csumi.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
Mythsardan
aktív tag
Mikor en regisztraltam meg nem volt szokas ez a 3-as szinten 400 rp, igy nekem csak az a 350 van, amit leallas miatt kaptam...
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
Treshhh
csendes tag
Miért írnak minden build- be kayle- nek AD-t?
Én eddig 1x játszottam vele,de úgy vettem észre hogy nem kell neki AD
Szerintem malady, nashor's tooth, és rabadon's deathcap kell neki, semmi ad... -
Treshhh
csendes tag
válasz alexy92 #17290 üzenetére
Melyik skill-je ad? Ha jól tudom az e-je ap, pedig azt majdnem hogy folyamat tudom használni, csak az alap ütése ad gondolom, de én legtöbbször e- skillel használom, tehát ad felesleges neki.
De javítsatok ki ha nem így van Van ad skilje?Az attack speed nem az e betűje miatt kell? Az e betüje aktív nem tudom hány mp-ig, azt hittem arra kell az attack speed hogy az alatt a pár mp alatt minél több dmg-t leverjen az ellenre
nike_: A Q-ja az megadja a 100% ap-t ez biztos, mert láttam játékba.
[ Szerkesztve ]
-
alexy92
aktív tag
Ez nekem elég core a buildembe
persze jöhet a hextec, ruined, trinity stb...Treshhh: Figyu akkor ap-zz, de ha találkozol egy normális ad kayleval és agyonver ne pislogj (az AS buff szinte majdnem fenttarható)
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
Az igen... epic bronze V plays
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Dolby
senior tag
válasz kenwood #17241 üzenetére
ki mondta, hogy "én elverek mindenkit"? Még azt sem írtam hogy nyerek(Bár 10 feletti meccset játszottam le, és 1et nem nyertünk meg ahol egy 2db 30as accal rendelkező srác lehozta az ellennek és ott is elég jó volt a statom). Azt mondtam hogy sokkal könnyebb a játék, és ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy bár nem érzem magam jó játékosnak, mégis rengeteget számít a lejátszott meccsek száma, mert vélhetően amikor ott hagytam east-et, nyilván úgy tudtam játszani amilyenek közé most besorolt, és hiába nem érzem jobbnak magam, mert euw-n sem vagyok kiemelkedő, mégis van különbség.
Tehát a lényeg: én is azt mondtam h az elo elég jól működik, mert érzésre olyan mintha még mindig ugyanúgy játszanék, pedig nem... :-)
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest