Új hozzászólás Aktív témák

  • villanyie

    csendes tag

    Sziasztok, tv 2000xp expertem van es az a gondom hogy tevezesnel normal hangeronel szinte minden adonal halatszik egy sisterges, ha lejebb veszem a hangerot akor nem lehet eszre venni, viszont nagyon kel fulelni h mit beszelnek a tv-be. Minel hangosabra huzom, annal erosebb az alapzaj. Probaltam mas orszagra alitani a keresonel de ugyan az. Radiozasnal semmi gond, maximumra huzom akor is kristaly tisztan szol. A hangkartyam egy Audigy2 ZS. Elote Creative Live 5.1 volt, de azal is ugyan ez volt. Az alaplapi hangkartyaval ugy remlik nem csinalta ezt, viszont ott ha maximumra huztam a tv-t, akor is gyenge volt a hangero. Szoval szerintem olyasmi lehet a gond h a tunernek az eloerositoje tul keves jelet add a hangkartyanak TV-modban, viszont radional ok a dolog. Van remeny?

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    őstag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!