- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"Számítógépre lenne kötve, tv-t egyáltalán nem néznék rajta, ellenben filmeket minél jobb minőségben annál inkább"
Szerintem inkább médialejátszó legyen. Minek zúgjon 150-200W a háttérben? Egyetlen dolog szólhat ellene, hogy ahhoz megint kell egy 2T-s vinyó. Médialejátszója válogatja, hogy beépített vagy külső, 2.5, vagy 3.5-s vinyó való-e bele.
-
Rick4
félisten
Én a magaméról tudok nyilatkozni, egy 47"-os Philips LCD a monitorom, a VGA HDMI kimenetéről hajtom, tökéletesen működik, ahhoz, hogy kellemesen nézhetők legyenek a beállítások elég rendesen vissza kell venni a kontrasztot- fényerőt is, nálam ilyenkor 90Wot fogyaszt. (fogyasztásmérő folyamatosan megy a géppel egy kábelen lévő cuccoknál. Szerintem egy 24"-es monitornál lényegesen jobb megoldás, amennyivel nagyobb, annyival nem drágább.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tupacamaru
veterán
válasz chaval #11015 üzenetére
Ha gép lenne rákötve és arról menne a játék és a film is akkor teljesen felesleges a 100 Hz-es TV. A gép miatt úgy is csak 60 Hz-en frissitene. Szerintem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
Állásajánlatok