Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz Harnold #13132 üzenetére

    ...Ha valaha vettél volna részt eisa (vagy bármely hasonló) díj megszavazásában vagy anak előkészítésében, akkor tudnád, hogy ott legalább annyi "politikai tényező" és hasraütés van mint józan érv...

    Irreleváns, hogy részt vettem-e vagy sem. Végeredményben szakújságírók egybehangzó véleménye. Annyira nem lehet szar, amilyen arányban fikázva van a "tesztben".
    Olvass akármilyen tesztet az említett tévéről, sehol nem 50%-ot kap a 3D képességére. Sőt, általában kiemelkedőnek tartják.

    Majd ezt idézed: "szinte tökéletesen képes visszaadni a mozik hangulatát" na most egy szubjektív (ami helyén van) véleményt állítasz szembe a szadista szőrszálhasogatással a vörösek kapcsán? (mert az avon ezt követte el) Az előbb még magad akartad a szubjektív tényezőt kizárni.

    Szőrszálhasogatás? Sokkal több! Egy bekezdés első önálló mondata, mint egy végkövetkeztetés. Idézem:

    A 2D kép és az általános jellemzők: A színvisszaadás átlagos, nem kiemelkedő. ...

    Mindent elmondhatunk erről a tévéről, kivéve ezt. Pl ha úgy fogalmaz a cikk, hogy a színvisszaadás átlagos, de megfelelő beállítással ....

    Szerintem a cikk azért született, hogy minél többet húzhassa a passzív 3D technológiát, 1 mondatban lezárva a jó tulajdonságait. Jó példa erre az EISA díj hivatalos nevének elhazudása.

Aktív témák