Új hozzászólás Aktív témák

  • Lmh

    őstag

    válasz Apollo17hu #1911 üzenetére

    Érdekes...:) Nálam biztos más a helyzet. Nem fájdalommal volt a gond, hanem cseppentéskor iszonyatos csípés van néha. Teljesen rendszertelen. Megint volt, hogy cseppentettem 3mat simán, aztán a 4. szétmart, majd az 5. megint semmi baj... Ezzel már meg is békéltem. Most a legújabb parám - hogy azért maradjon valami - a ma este felfedezett óriási bevérzés a jobb szemem tetején. Eddig is észrevettem két kisebbet mindkét szememen, de tudom, hogy ez is általános, uh nem foglalkoztam vele. De a jobb szemem tetején csak most húztam fel a szemhéjat és óriási sötét véres az egész :U Nem tudom, hogy ez megüt-e valamilyen határt.
    Máskor is volt, hogy néhol bevérzett a sok gépezéstől kicsit a szemem és egyébként az a vonal nem is tűnt el soha teljesen max kicsit elhalványult. Remélem ennél a nagynál más lesz a helyzet. Ha ez ott van a műtét óta (márpedig gondolom már az 1 napos kontrollon is ott volt) akkor azért ha látták - márpedig remélem, h látták - akkor nyöghettek volna valamit, hogy "hmm kicsit bevérzett a szeme teteje, majd elmúlik"....vagy valami ilyesmi.

    Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

Új hozzászólás Aktív témák