Új hozzászólás Aktív témák

  • Atke

    senior tag

    válasz Darth_Revan #1888 üzenetére

    Nekem a 3-4 hónapra kezdett teljesen beállni, már én is aggódtam.
    Most voltam az éves ellenőrzésen, jól látok, de eléggé érzékennyé vált a szemem. Az előtt nem tapasztaltam azokat amiket amióta megműtötték. pl
    Van hogy úgy kellek hogy ömlik a könnyem,de egy alapos mosakodás után enyhül és eltűnik.Miáltal a párom eléggé frontérzékeny így ő párhuzamot vont e között, mert általában mindig akkor fájt mikor front jött. Azt mondták hogy ez lehetetlen....!?
    Én a Focus Medical-nál a PRK kezelést választottam, először nagyon elégedett voltam a hozzáálásukkal és a "kiszolgálásukkal" De ez folyamatosan hanyatlott. A most pénteki utolsó egy éves kontroll egész érdekes volt.
    Mikor elmondtam a problémáimat, akkor azt mondta a dr. nő hogy 50 évesen az embernek fájnak olyan testrészei amik korábban nem...Értem de 29 vagyok szóval ez kicsit vicces lenne, erre emelt hangon, már már kiabálva kérdezte, hogy én mit hittem??? Hogy megváltják az életemet??? Ez csak egy szemműtét aminek az eredménye hogy jobban fogok látni... Ezt most sem értem teljesen, mondtam neki hogy az életemmel semmi bajom, csak néha fáj a szemem és érzékenyebb mint műtét előtt. "Ez amúgy is így lenne, nem függ össze a műtéttel...." Mondtam neki hogy lehet de előtte nem volt ilyen, erre jött a kötőhártya gyulladással meg a különböző szembetegségekkel, hogy a műtét az nem tesz immunissá ezek ellen.. Kérdetem hogy be van e gyulladva,azt mondta nem, egészséges, pedig ma is fájt reggel a jobb mikor keltem.., Megrázta a fejét, majd kiviharzott utánamentem , majd visszafelé elfordulva odanyögte " mindjárt kapja a leletet"

    közel 300.000 forint kifizetése után azért nem ezt vártam volna, elég alpári módon viselkedett szerintem, mint ha nyűg lennék akinek szívességet tesznek, bár csak ezzel a nővel volt gondom,de eléggé meglepődtem ezen a stíluson. December 5. voltam Lehet hogy 1 nappal előbb jött meg a mikulás és annak tudható ez az egész :)

Új hozzászólás Aktív témák