Új hozzászólás Aktív témák

  • gzoll

    tag

    válasz laposonly11 #3861 üzenetére

    Az amerikai államigazgatási szervek szinte kivétel nélkül, így a katonaság (szárazföldi erők, légierő, haditengerészet, tengerészgyalogság) is még a Windows XP-t használja, de amit ők használnak, az technológiailag bár elavultnak számít, viszont frissített rendszerek, hisz a Microsoft meghagyta a lehetőséget, hogy aki eleget fizet, annak továbbra is fenntartják az XP támogatását. És ott mindenki fizetett, csak minél később legyen a macera az átállással.

    http://index.hu/tech/2015/06/29/az_usa_haditengereszete_meg_mindig_xp-t_hasznal/

    http://money.cnn.com/2015/06/26/technology/microsoft-windows-xp-navy-contract/

    Rajtuk kívül is van még amúgy a bolygón jópár cég, akik rengeteget fizetnek a további támogatásért. Biztos megvan az oka, nálam legalábbis okosabb emberek döntenek milliárdos cégeknél ilyesmikről, úgyhogy bár innen a kis fotelemből tök hülyeség, biztos van reális oka meg magyarázata, amiért egy cég inkább milliárdokat ad ki egy 14 éves rendszer frissen tartásáért, minthogy váltana akármelyik frissebb verzióra sokkal kevesebb pénzért.

    Ja és azt ne felejtsük el, hogy az XP-ről 10-re váltás se kevés lóvé, mert XP-re nem ingyenes a 10-es rendszer frissítése, de hát azért még így is olcsóbb, mint lélegeztetőgépen tartani az XP-t.

Új hozzászólás Aktív témák