Új hozzászólás Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz amargo #2958 üzenetére

    Nem vitatkozásként, de ha jól tippelem, közös a fűtése a 100 nm-esnek, mert azok bizony csak ennyit érnek a belvárosban is. 20-30 ezer forintot kiadni minden hónapban fűtésre az nem bejövős, ráadásul legalább 3-4 millió forint felújítani és a közös fűtéstől esélyesen akkor sem lehet megszabadulni, mivel arról az egész háznak kellene dönteni és ilyen árak mellett ha ki tudnák fizetni a lakók a korszerűsítés költségét, már megtették volna.

    Ingatlanosok közül meg emlékszem például az otthon centrumra, nem tudom, ma is olyan horror árakkal dolgoznak-e mint régen, de pár éve még 1-2 millióval is többet kértek a tényleg reális árnál a náluk hirdetett lakásokért, megdöbbentő...

    Szóval tényleg csak annyi, hogy 2-3 évig a "bibis" lakásokat kell hirdetni, nem tudom elképzelni, hogy egy jó adottságú, nem forgalmas helyen lévő egyedi fűtéses 100 m2 alatti lakást ne lehetne még most is 1 év alatt eladni, ha a kínálatot megnézve ésszel lövi be az árát az ember és nem álmok alapján. De ábrándítsatok ki, ha nem így van. :D (Saját példa: a 46 m2-es zuglói egyedis téglalakást anno valamivel 12 M alatt vettük teljesen lepukkantan, a nem teljesen befejezett felújítás volt 2 millió, de ettől még tudom, hogy most is max 12 milliót lehetne kapni érte. Áltathatnám magam, hogy többet ér, de nem így van, mert nem lehet többért eladni...)

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Új hozzászólás Aktív témák