Új hozzászólás Aktív témák

  • skristof

    tag

    csak erdekessegkepp: aggloban keresunk csaladi hazat. az egyik kiszemelt telepulesen kedden jott az ingatlan.com-os noti, hogy van uj lehetoseg. hasznalt csaladi haz, 100nm, jo helyen, kepek alapjan szep allapotban, '89es epites, 12 eve felujitva.

    meg kedden este felhivtam, hogy megneznenk a hetvegen. valasz: az erdeklodesek szama alapjan o hetvegen mar szerzodne, de megnezhetjuk szerda este :Y

    oke, FOMO, megyunk szerda este fel7-re. tok korrekt tulajdonos, mindent elmond es megmutat, tenyleg szepen karbantartott haz, gyonyoru udvar.

    kiderul, hogy a haz amugy 80nm, csak a sufni es terasz meg plusz 20-20, azokat 50%-on szamolva jon ki a 100nm. szigeteles 5cm van a hazon, aljzatszigetelesrol amikor erdeklodom: "van az is" rovidre zarassal kicsit aggodom. a fodem szigeteles a "jol bevalt" a tetoterben alulrol a hejazat ala rakott kozetgyapot, gipszkartonnal felfogatva
    a telek saroktelek, talan nem tul forgalmas a kornyek, de ugye kijarasi tilalom idejen nehez felmerni es tok sotet is van. a 3 szoba mind utcafronti, ez kicsit zavar. az elosztas picit kompromisszumos, de elheto. tajolas jonak tunik (tel van es sotet)
    termeszetesen minden burkolatot cserelni kellene, plusz konyhat es a belteri ajtokat is.

    48-ert hirdettek, azt mondta mar van aki 51et ajanlott ra kp-ban (oszintenek tunt, persze nem fog kiderulni, bloff-e). szombatig varja az ajanlatokat, akkor hirdet nyertest.

    tanulsag nincs, ilyen idoket elunk :)

Új hozzászólás Aktív témák