Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    válasz Gabesz87 #16410 üzenetére

    Szerintem eloszor is legyen keped arrol, hogy mi van fent az ingatlan.com-on abban a kategoriaban, amit te szeretnel. Sot, mi egyaltalan az ami fixen felteteled, mi az ami flexibilis?
    Az a'r meg egyszeru: ha van ra 60 milliod, mondd azt hogy mondjuk 53M-t tudsz hitellel megengedni magadnak. Egybol nem a 60 felettieket kezdik mutogatni, de ziher hogy fog a megadott aron felulit is (legtobbszor azzal ervelve, hogy lealkudhato, pedig nem feltetlen). Aztan ha megneztel eleget (kimondottan hiba keveset megnezni! foleg hogy adott kornyekek altalaban hasonlo idoben epultek be, jo egy olyat is latni amirol ordit hogy mik a problemai, megbecsulendo, hogy a tobbin ezek kozul mi lehet ugyanugy meg csak takarva).
    Egyebkent meg inkabb keress egy epiteskozeli szakembert (lehet epitesz csak a foldon ket labbal jaro, ne a muvesz fajtabol legyen), aki fel tudja me'rni a kinezett haz valos muszaki allapotat. Inkabb neki fizess feleslegesen 5x mire a hatodikat megveszed, mint penznyelo csapdakba menj bele.

Új hozzászólás Aktív témák