Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    En is gondoltam hogy korbenezek, ki mire szamit. En is (atmeneti) esesre. Ha csokken a gazdasag, maradnak a berek sot atlagban csokkennek (hiszen jo sokan akik eddig vallalkoztak vagy most pl. szorakoztatasban dolgoznak es inkabb felmondanak neki mert nem latjak a veget), akkor a fizetokepes kereslet csokken.
    A masik ami feltunt hir az indexen, hogy a Matolcsy duplaztatni akarja a lakossag hitelallomanyat. Amire (mar ha megfelelo osztonzot is ad, anelkul miert varna) me'g rajatszik majd szerintem az a hatas is, hogy ha most az emberek kikapcsoljak a "luxust" (mindenkinek a sajat szintjehez kepest ami mar nem muszaj csak mar hozzaszokott), es tobb megtakaritas mutatkozik mint eddig, szerintem lesz aki a "varatlan" felhalmozodast - a jovobelit is persze...- befektetesrre valtja. Akkor viszont az mar emelkedest ad - de csak az intezkedesek beszuntetese utan.
    Nyilvan adott lakason inkabb el kell kezdeni alkudni, idot huzni hogy nem lesz itt most mas jelolt, hatha az elado hiszi azt hogy inkabb kevesebbet de biztosan. Aztan attol fugg, mennyire tudatos az elado es mennyire veszi le, hogy pont az a lakas kell. (Mi vettunk ismerossel egy utcaban telket de igyekeztunk titkolni az eladotol pedig egyszer majdnem lebuktunk de inkabb kicsit tereltem/ferditettem.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák