Új hozzászólás Aktív témák

  • Termi16

    őstag

    válasz macilaci78 #65185 üzenetére

    Igazad van, de azért van egy olyan része is a dolognak, hogy adótt szó, megállapodás azért kéne, hogy jelentsen valamit. Ezek az emberek mire fel igérgetnek? Érted, nekem ez fontos, sietős lenne. Az első hivás alkalmával elmondom, hogy kis munka, fél nap stb, ennek tudatában csak el tudja dönteni egy felnőtt ember, hogy be tudja vállani, vagy sem, nem?

    Én nem azt kérem hogy az anyagért cserébe bontsák el, nincsenek illúzióum.

    A probléma a sajátkezű bontással az, hogy eltart a sittszállitással együtt vagy 1-2 hétig, és drágábbra jön ki, mintha valaki egyben lebontaná az egészet. Eddig a 3 hét alatt teljesen megcsináltuk a terepet, szóval már minden oké, azt reméltem, hogy ennyi idő alatt találok egy bontóst, aki elbontaná nekünk a házikót...

    A neten olvasottak alapján 5000\m3-ért bontanak és szállitják a hulladékot, az nekünk kb 300 000-be kerülne. És nulla munkánk van vele, fél nap alatt meg tudják csinálni és minden szép és jó.

    A másik véglet, hogy lebontjuk mi az egészet, ami sokkal tovább tart, és a keletkező kb 50-60m3 sittet elhordatni 15 konténerrel bizony 500-600 000-be kerül, és akkor mi dolgoztunk vele.

    [ Szerkesztve ]

    Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!

Új hozzászólás Aktív témák