Új hozzászólás Aktív témák

  • 7

    addikt

    Üdv!

    Nemrég lakásfelújítottunk, és egy szobacsere is lezajlott, mely során a tesóm szobáját kaptam meg. A helyzet úgy áll, hogy a tesóm erős dohányos lévén felpakolt négyzetes hungarocellapokból álló álmennyezetet a plafonra, hogy elfedje a cigifüst nyomait, meg hogy esztétikusabb is legyen valamivel. Sajnos az álmennyezetet nem nagyon fogta meg a ragasztó, így lefegtek/lefegnek a szélei, és be tudott mászni mögé egy-két pók.

    Miután beköltöztem a szobába (előtte lefestettem, berendeztük, stb), felfigyeltem rá, hogy sok a pók, naponta/kétnaponta összefogtam egy-egy nagyobb pókot, és már kezd frusztrálni. Van egy olyan erős gyanúm, hogy pókfészek van az álmennyezet mögött.

    A dologból egyértelműen az lesz, hogy leszedem azt a francos álmennyezetet, aztán lefestem az egészet, ezzel nincs is probléma, azzal viszont igen, hogy mit kezdjek egy pókfészekkel, ha összefutok vele? Jó lenne valami hatékony pókirtási tipp, mielőtt belevágok az egészbe (bár hogy ezt mikor tudom megejteni, az egy nagyon jó kérdés, lévén pont most fog kezdődni a szemeszter).

Új hozzászólás Aktív témák