Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz fulton #122864 üzenetére

    Belülről nem tudod úgy leszigetelni hogy tökéletes legyen. Vagyis de, úgy ahogy a videóban mutatja a srác. Gondolom te úgy gondolod a szigetelést hogy valamelyik tartó elemhez építesz egy vázat és majd arra megy a szigetelés. Így levegő marad a szigetelés mögött, ahol ugyanúgy letud majd csapódni a pára, csak nem fogod látni azt. Ezért jó az a hab, mert az kitölti a lemez nútjait, vagy nem is tudom hogy hívják.

    Az az igazság hogy szerintem a jó megoldás mindenképp a kiszellőztetett garázs. Beállsz a kocsival, kinn szakad az eső, az a rengeteg víz ami az autón maradt annak is valamilyen irányba el kellene párolognia, nem? De ha nem is egy 100-as csővel szerelt szellőzőt építesz be, de valamilyen légrés mindenképp kellene, én úgy gondolom.

    Nálam a garázsban mindig bukón van nyitva az ablak, nyilván az ajtó is szelel valamennyit, de nincsenek ilyen jellegű problémák. Mondjuk az egy tégla épület, tehát teljesen más az egész, de inkább arra akartam reagálni hogy attól mert ki van szellőztetve, nem lesz baja. Persze így már a 8 centi szigetelésed nem fog annyit érni, ezt az oldalát is értem a dolognak.

Új hozzászólás Aktív témák