Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Python programozás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Vajon lenyomta már népszerűségben a Bing a Google keresőjét?
- Apple Music
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
őstag
Az megvan, hogy Kinaban nem operalhat a FB, Instagram, Google es tarsai? Kozben a Kinaiak pedig mass gyujtik az amerikai felhasznalok adatait, sot mar bizonyitottan hasznaltak kemkedesre is.
Én azt a részét nem értem, hogy akkor miért csak a TikTok-ot kell bezárni/tiltani/eladatni? A többi szolgáltatóval/alkalmazással mi van? Az maradhat, mert az USA-ba szól "haza" / az USA érdekeit közvetíti (befolyásol)?
Nekem ugy tunik azert csak kapisgalod. Viszont az mar csak spekulacio reszedrol, hogy az amerikai kormany befolyasolasra hasznalja ezeket a platformokat. De meg ha igyis lenne, az nem jelentene nemzetkozi fenyegetest az USA-ra, mig a TikTok igen.
Új hozzászólás Aktív témák
it Számos nagy ország betiltotta már a politikusok körében a TikTokot, a Biden-kormány a jelentések szerint azonban teljes egészében betiltaná a közösségi appot, ha nem adják el tulajdonosai.
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Formula-1
- Battlefield V
- Mikrotik routerek
- PlayStation VR2 teszt: kipróbáltuk a Sony új virtuális valóság szettjét
- Python programozás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó felső kategóriás gamer pc AMD 5800x-RTX 3080
- KERESEK régi retro ISA hangkarit Gravis Roland TurtleB MediaV Adlib stb hibásan teszteletlenül is!
- KERESEK 3Dfx Voodoo videokártyákat, teszteletlenül, hibásan is
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Iphone 11 64GB független Black
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest