Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz vegyszer #8930 üzenetére

    Hát múltkor kb,3 hete egy mobil rendelést indítottam el... vártam türelmesen, de a 7.nap után elszakadt a cérna és írtam rájuk chat-en, hogy mivan... türelmemet kérték, mondom OK, előreláthatólag mennyi idő!? aszondja még 1 hét... mondom kössz akkor máshonnan megveszem kérek full refund-ot! El is indították és rá 2napra visszakerült a kártyámra... csak így elbasztak nekem 7+2 napot... így máshonnan megrendeltem úgyanazt a telót!

    Viszon most újra nekivágtam magam dx-nek egy tablet ügyébe (ismerős nézte ki a paramétereket, jóáron van és csak itt találtam, amiket ismerek shopok közül) így ez is szintén megrendelve.. 7nap után semmi rájuk írok mondom mivan, szintén írják hogy 3-7 nap... mondom ok, most kivárom, azt láss csodát 3.napon már más a státusza, nem "PaymentConfirmed", hanem "Prepare Shipment" így remélhetőleg mostmár tényleg csak pár nap és elindul a csomag...

    De akkoris máshol 2nap alatt feldolgozzák (geekbuying), itt meg 10nap után se... Szerintem bereklámozták az oldalt (én folyton a reklámjukba bukkanok) és kevés emberük van így csúszik minden! Régen bezzeg mondom itt is 2-3 nap alatt még a bonyolultabb (értsd. több tételből álló csomagot) is feldolgozták / postázták!

    (#8939) RVR400
    Azért 10$-nál ne légy már ennyire ideges... Esetleg 100$-tól ott már akár 800 Ft is lehet a különbség!

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák