Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz kmarci25 #57635 üzenetére

    Még mindig...
    http://homar.blog.hu/2013/08/26/ketszer_tuti_nem_cserel_cipot_a_sportsdirect_com
    http://homar.blog.hu/2013/11/05/sportsdirect_com-osok_a_teljes_idegosszeomlas_szelen

    Poszt:
    "Szerencsétlen sportsdirectesek az Arénában már eléggé kivannak, amiért nekik nincs saját webshopjuk, viszont mindenki rajtuk keresi a nemzetközi oldal magyar nyelven is rendelhető termékeit, amik náluk sosem lesznek:

    A minap felhívtam a Sportsdirect.com üzletét az Arénában és érdeklődtem egy termék iránt, ami a webshopukban megtalálható. A keresztfiamnak szeretnék Mikulásra egy hátizsákot és gondoltam, megnézem, mielőtt megveszem. Szóval a történet a következő. Telefonáltam, szépen köszöntem, majd megkérdeztem, hogy ha mondok egy cikkszámot (vettem a fáradtságot azt is megkeresni, nem csak a termék nevét), meg tudja-e nézni nekem, hogy van raktáron, vagy nincs. Megnézte. Nincs. Ok.

    Mondtam, hogy láttam az interneten, majd megkérdeztem, hogy mikorra tudják beszerezni. A (feltehetően) kislány, eléggé ingerülten közölte, hogy nem tudják beszerezni. Megkérdeztem, hogy miért és talán ezt nem kellett volna, mert ez már érezhetően kiverte a biztosítékot. Totál sértődötten közölte, hogy nekik semmi közük sincsen a webshophoz ott sokkal nagyobb a választék és ők nem tudnak onnan semmit beszerezni és rendeljek onnan, majd egy viszlát kíséretében letette a telefont.

    Úgy látszik még egy üzlet, ahol nincs szükségük a vevők pénzére. Kíváncsi vagyok, hogy meddig lesz nyitva ez az üzlet..."

    Komment:
    "Steckdose 2013.11.05. 15:55:28
    Nekem a budaörsiben nagyon kedvesen magyarázta el egy ott dolgozó leányzó, hogy a bót meg a webshop az két teljesen külön árukészlettel dolgozó cég. Még elnézést is kért, hogy tudja, hogy hülyeség, de ez van.

    Viszont a boltban nagyon jó cuccok vannak nagyon olcsón, sapkától a cipőig föl lehet öltözni teljesen normálisan olyan kb. 25 ezerért."

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák