Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz aytukabozs #54593 üzenetére

    Naja... :D
    Mondjuk elég furcsa anomália... mert tényleg rajta van azaz SG-s track, de akkor hogy jött el idáig... sehol nem lett "lecsippantva", csak amikor átvettem!? O.o
    (mert ugyebár csak az az info került be a track történetbe)

    Ám nem nem követhető a yanwen, hanem a rendszer renerál egy kamu tn infót, ami csak nagyjából áll közel a valósághoz, mert futja jó esetben a normál 2-3hetes regisztrálatlan levelek útját... (és ha a kínainak szerencséje van nagyjából közel áll a valósághoz, ha nem, és nem jön meg jó 1,5hónap után sem akkor meg refund)

    Szal nem a csomag kamu... az jön, mint sima nem regisztált levél (azaz postaládába is berakhatják, ha befér - nem aláírós történet, mint a normál regisztált - trackes CN post)

    Ám 17track külön yanwen keresője megvolt!?:
    http://www.17track.net/en/result/express-details-190012.shtml

    Meg mintahogy itt van 2db tök random ali-s eladótól - két yanwen, amire jéé ugyanazt dobja ki!
    (csak az egyiket ténylegesen megkaptam, a másik meg sehol - semmi)

    (mindegyik az LH721-essel jön, mind 18:00-kor van feladva... 20:00-kor szortírozzák... 0:00-kor változik stáuszuk, mind 5nap alatt itt van az országban, stb. ez is a kötelező ali-s track miatt "jött létre"... mintha igazi lenne, hogy valamivel kibökhessék az ember szemét... de tudják ők is jól, hogy kamu, mert ha panaszkodsz - szinte szónélkül refundolnak... csak rájátszanak, hogy 10$ alatt nekik sem éri még kifizetni a "valós track" 1-2$-ját, így a WS és YN-es trackek azért általában 10$ alattiaknál jelenik meg (esetleg még 20$), de azért 20-30$ felett már talán kapsz egy normál CN-est (egy 20$-termékbe simán belefér már a kínainak is, hogy biztosra ideérjen... vita esetén normálisan bizonyítani tudja, hogy feladta, stb.)

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák