Új hozzászólás Aktív témák

  • RVR400

    veterán

    válasz raulicio #23891 üzenetére

    Geekbuying érdekes ilyen szempontból.

    HTM H100 50 dolláros kupookód vásárlás 5 USD-ért. 4 nap után sem kaptam meg a kódot. Felvettem az e-mail címükön is velük a kapcsolatot, meg bírtam az oldalukon is a Contactos oldalra (űrlapkitöltős).
    Egyszer egy valamilyen e-mail címről reagáltak, hogy adjam már meg az order numbert, és megnézik. Elküldtem, majd pár órával később ugyanarról a címről meg is kaptam a kuponkódot.
    Másnap kifizettem a telót a kuponkóddal, majd rákövetkező reggel kapok egy e-mailt a hivatalos címükről (a kapcsolatfelvételi űrlapot addigra sikerült megnéznie valakinek, nem mellékesen addigra már a kupon felhasználási ideje le is járt volna), hogy mutassak már valami bizonylatot arról, hogy ők ígértek nekem kuponkódot (de olyan rendes számon kérős stílusban)... :DDD Na erre már inkább nem reagáltam, mert egy értelmes kollégájával már rég lerendeztem a dolgot, aki nem mellékesen értelmesen tud kommunikálni.

    (#23914) HXY: Lehet, hogy a banknál van tiltás a netes vásárlásokra, vagy egy bizonyos összegig enged csak. Érdemes megkérdezni az ügyfélszolgálatot, hogy mit kell tenni, hogy engedélyezve legyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák