Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    Sziasztok!
    Egy nagyon fura helyzet állt elő.
    Rendeltem egy telefont a lenovomobile.cc oldalról. A vásárlást akkor elcsesztem, nem beregisztrálva hanem vendégként vettem és a fizetést is bankkártyáról teljesítettem. Nem átutalással hanem az alipay közvetítő útján. A pénzt akkor levonták a számlámról, de a bolt 2 hét alatt egyszer írt, több levelet is írtam nekik, de semmi válasz. 2 hét után a bankomnak jeleztem a problémát, és ők néhány nap alatt visszafizették(megelőlegezték) a pénzt. Aki követte a fórum írásait, az szerintem emlékszik a történetre.
    Na és most jön az új fejlemény. Ma hozott a postás egy levelet a vámról, amiben kérik be a dokumentumokat egy csomag vámkezeléséhez. A levél ugye nem említi a feladót, csak egy TN és a csomag súlya szerepel benne, meg az hogy SG posta hozta. De itt van a csomag útja:

    A vásárlás után 3 nappal már fel is adták. De akkor mi a jó édes anyjukért nem voltak képesek reagálni a leveleimre? :W
    Szóval abban a reményben hogy tényleg az van benne amit rendeltem, hogy teljesítsem a vám kérését? Mert se a megrendelésről nincs visszaigazoló levelem, se paypal számla róla. Mondjuk a bankszámláról valószínű tudnék csinálni egy bizonylatot, de ott csak az látszik hogy az alipay levonta róla az összeget, de az alipayval én nem vagyok semmi kapcsolatban, nincs náluk számlám, nem vagyok ott regisztrálva stb. Szóval, kockáztassam meg hogy tényleg az van benne amit kértem és indítsam el a vámolást és ha a hatóság rábólint akkor fizessem ki a sarcot, vagy ne foglalkozzak az egésszel, küldjék csak vissza nekik?
    Ha esetleg átveszem és tényleg az van benne amit kértem, természetesen értesítem a bankot és megkérem hogy újra vonja le a csomag értékét a számlámról és juttassa el az eladónak. :K

    [ Szerkesztve ]

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés