Új hozzászólás Aktív témák

  • ronaldo

    őstag

    válasz mad1 #3612 üzenetére

    no igen, pc-t nem akarok ilyen fronton fejleszteni (noti van tervbe véve, de annak meg nem a játék a szakterülete), a gf6800-on meg még elszalad pár mostani game, de nem akarok lemondani az újdonság érzéséről sem :)

    ahogy lesem, a 40gb-s ps3 (amit ha minden igaz Alvin is vett) már 100k alatt kapható. a játékok mindkettőhöz elég drágák, talán xbox tényleg picit olcsóbb.

    a címekkel kapcsolatban meg, ha az electronic arts játékok kijönnek ps3-ra meg a konami is kidobálja a pest, akkor a több cím engem nem győz meg. annyira nem vagyok játékfanatikus, a földtől túlságosan elrugaszkodott (éliengyilkoló szörnyöket amortizáló) játékokat pedig kifejezetten kinőttem már.

    a topicban olvastam, hogy vannak helyek ahol lehet játékot csereberélni (bólt). ez hogy megy? "használt" játékot csak "használtra" cserél a bolt (tehát amit már valaki bevitt) vagy zacskóst is bontanak? egy használt mennyit ér? gondolom nem 1:1-ben cserélik.

    a ps3-nál jól jönne a br (eléggé csípom a hd videókat) meg a wifi is, mert van itthon router. billentyűzetet/egeret csak bt-st lehet rákötni, vagy az usb-n is eszi a klavit meg a rágcsálót?

    utolsó: 21'-es eizo crt-n használnám. érdemes váltani?

Új hozzászólás Aktív témák