Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz [HUN]NIMROD #1581 üzenetére

    "És abban biztos vagyok, hogy az övet viszont mindenhol be kell kötni, hogy mik vannak..."

    Ha elolvastad volna a linkelt cikket, akkor tudhatnád, hogy pl. van olyan USA tagállam, ahol nem kell. :) Amúgy jelen topic témájához kapcsolódóan talán nem érdektelen beidézni az alábbi bekezdést:

    "A biztonsági öv ellen valóságos népi mozgalom indult, sokan tüntetőleg kivágták az övet az autójukból, mások azzal érveltek, hogy márpedig a biztonsági öv egyáltalán nem hasznos, sőt, veszélyes. Népszerű volt az az elmélet, hogy ha egy karambolnál az ember kirepül a szélvédőn keresztül az autóból, az könnyű sérülésekkel jár csak, de ha a biztonsági öv megfogja ilyenkor, az garantáltan halálos. Rémtörténetek keringtek arról, milyen sokan égnek el elevenen kigyulladt autókban, mert nem tudják kicsatolni a biztonsági övet, illetve fulladnak meg ugyanezért vízbe esett autókban – hát kinek áll ez érdekében? Sokan háttérhatalmi összeesküvést sejtettek a háttérben az amerikai szabadság elveszejtésére, a törvényt megszavazó államokat a náci Németországhoz, a politikusokat pedig Hitlerhez hasonlítva."

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák