Új hozzászólás Aktív témák

  • skracy

    újonc

    Valószínűleg az én szemem nem bírja a Biofinity lencséket, ezért is lehetett a kivétel utáni kellemetlenség... Hosszabb viselet után (8+ h) teljesen begyullad tőle a szemem, de csak miután kivettem - optikus szerint kiszárítja a szemem, csak ezt nem érzem, amíg rajta van... Rövidebb hordás esetén (6 h) megoldás a Ferkó által is javasolt csepegtetés, de hosszabb idő után ez sem segít (persze, enyhít a tüneteken). Szóval, a következő 2 megmaradt lencse eladó - ha esetleg van itt valaki, aki ilyet használ:

    - 2 db -0,5 dioptriás, BC 8,6 (lejárat: 2018.12.)
    - 2 db -0,75 dioptriás, BC 8,6 (lejárat: 2019.2.28.)

    A 4 lencse összesen 4000 Ft, de külön-külön is odaadom, így 2000-2000 Ft. Szombathelyen átvehető, vagy postán küldöm (+500 Ft). Természetesen az eredeti dobozában, bontatlanul... :)

    Előre is köszönöm, ha elviszi valaki, mert kidobni azért sajnálnám, elhordani meg nem akarom/merem (nehogy károsítsam vele a szemem).

    üdv: skracy

    u.i.: a köv. próba air optix night&day - sajnos elég húzós az ára, de állítólag ez a legjobb, ha ettől is szárad a szemem, akkor lehet, nem is lehet lencsém... :( Majd beszámolok.

Új hozzászólás Aktív témák