- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz KAMELOT #1616 üzenetére
A #1606-ban a kolléga linkelte, hogy vásárlásnál amikor kijelölöd az országot, még hozzácsapják az áfát!
Én azt hittem az USD-s árak miatt, hogy onnan jön, mert akkor szokott kb 330-350.-Ft lenni a szorzó tokkal vonóval, és úgy jött volna ki a kisebbik magyar viszonylatban kb 65K-ra, ami nem kevés. Viszont a 75K a kisebbikért szerintem horror...
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz halhatatlan #1730 üzenetére
Hogy milyen problémákra? Férjen el, és üzembe helyezés után fél órával már ne jöjjön a pumpa felől semmilyen hang.
Nekem jobban tetszik a Corsair, letisztult, elegáns dizájn, bár tény, hogy ez a szempont sokaknak nem lényeges. Az viszont már számíthat, hogy a H110-re 5 év garancia van,ami azért nem mindegy.
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz Dr. Gonzο #1744 üzenetére
Egyrészt a Corsair alapból drágább, de az áremelkedésben döntően az euró vs dollár árfolyam játsza a főszerepet.
Aki árérzékeny, annak jobb választás a Triton, de aki nem, annak érdemes elgondolkodnia azon, hogy az a plusz 16K megér-e neki plusz 3 év garanciát, és valamivel jobb hűtési teljesítményt. Ehhez nekem még hozzájön a kinézet, ergo nálam tuti a H110 lenne a befutó.
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz Old FatBoy #1857 üzenetére
Nem az a lényeg melyik kiskerből van, hanem az, hogy melyik nagykerből.
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz Old FatBoy #1870 üzenetére
Amit valaki visszavisz garanciális problémával, azt a kiskereskedő (bolt) visszaküldi a nagykerbe, mert a nagyker dönti el, hogy XY garanciális igény jogos-e. Tehát ha valaki, akkor a nagyker az, aki ilyen esetben sumákolni szokott.
Mondjuk jelen esetben egy törött, repedt termék esetében nem igazán értem, hogy gondolod azt, hogy azt továbbküldi bárki is másnak.
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz Old FatBoy #1873 üzenetére
Mondjuk egy VGA esetében elhiszem, hogy a hibás, hibásnak vét terméket újra eladják, mert előfordulhat, hogy másnál működik. Viszont egy fizikailag sérült termék esetében kizártnak tartom, hogy újra próbálkozzanak. Értelme sincs, mert mindenki vissza fogja vinni.
Ha sok repedtről hallasz, akkor valószínűleg sok a gyárilag repedt, hibás, stb.
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
Nem tévedek, visszaküldik a nagykerbe, és onnan jönnek vissza... a kereskedőnek semmi előnye nincs abból, ha újra megpróbál elsózni egy hibás terméket. Nincs raktárkészletük, nem az ő pénzük áll benne, és nem is az ő káruk, ha valami rossz.
(#1877) Grózi:: Csak ismételni tudom önmagam, nem ők tehetnek róla, hanem a nagyker! Ők (és minden kisker) garanciális reklamáció esetén visszaküldik a terméket a központba, és a további sorsa ott dől el. Amennyiben ugyanaz a termék újra előkerül, akkor az újra a negykerből jön ki hibás termékként. Nincs raktárkészlet, és ami rossz azon nincs veszteségük sem, ergo nem érdekeltek abban, hogy üljenek a hibás terméken, majd eladják újra.
Nem védeni akarom őket, de van némi rálátásom...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Tudom, hogy kevés tapasztalat van még 12700K-t illetően, de hátha... elég lehet hozzá egy NZXT Kraken X63, vagy inkább az X73-t válasszam?
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz Shkiz0 #16644 üzenetére
Én is dilemmában vagyok, de lehet, hogy ez most elterelt abba az irányba, hogy kivárom amíg lesznek normális áron DDR5 ramok, és akkor 3-4 évig megint nyugton maradok.
Idegesítő amikor ekkora cégek ilyen szarságokat nem bírnak megoldani... nem elég, hogy aranyáron van minden, még ezek is.
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
A pumpából kijövő csövek elhelyezése engem is érdekelne… jövő hét elején költözök át egy H710-be és egy X73 kerül a tetejébe. Néztem videókat, kb képben vagyok… a radiátoron csövek a ház eleje felé néznek, ventik alul, de a pumpából kijövő csöveket mindenki a ramok mellé préseli be, amit nem igazán értek. Van annak valami spéci oka, hogy miért oldalra állnak a csövek, és miért nem mondjuk lefelé?
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz Találtgyerek #17660 üzenetére
De már lehet állítani, mégis mindenki a ramok mellé préseli… azt hittem van valami spéci oka.
www.smart-bus.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest