Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz 4nick8 #20342 üzenetére

    És honnan tudod melyikben van a legkevesebb buborék ahogy a gyárból kijön? :)

    Amúgy a kérdés szerintem igen könnyen eldönthető: A permeáció miatt idővel egyre tübb levegő lesz a rendszerben, még ha a gyárból kijövet alig is van benne valami. Szóval eleinte lehet nem számít, de ahogy telik az idő, egyre inkább fog. Így a recommendation változatlan, vagyis hosszú távon úgy kell berakni a dolgokat hogy az egész rendszer legmagasabb pontja a pumpa felett legyen.

    Amúgy nem azt mondom, hogy teljesen kamu amit a gyártó mond (mert lehet tényleg fejlődött a technológia ilyen téren, miért ne?), és eleve kevesebb levegővel indulva több idő kell amíg kinyírod a pumpát, de hogy továbbra is számít az is tuti, lásd fentebb.

    Persze gondolom itt sem minden fél egyenlő, van olyan cső amelyiken keresztül jobban permeál, van amelyiken keresztül kevésbé stb, nem tudom pontosan mitől függ. De minek kockáztatni ha egyszerűen garantáltan kiküszübülhető a dolog? Személy szerint ezen én nem rugóznék, meg eleve alapvetően nem a házhoz veszem a felszerelést, hanem a felszereléshez a házat. Az már más dolog hogy teljesítményben mint kiderült 280mm vs 360mm között nem sok különbség van (ami érthető a felület alapján persze), szóval még komoly hűtést igánylő proci esetén is meg lehet úszni egy 280-assal, ami azért nagyon sok házba befér.

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák