Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztos az volt a baj, hogy túl sokan játszanak vele
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Vincent_
aktív tag
970-esek, 3 gigás 1060-asok helló!
-
Mennyivel normálisabb hozzáállás lenne az hogy figyelmeztetne minden indításnál a teljes élményhez nem felel meg a videókártya ram mennyisége de tovább lehetne nyomni.
Aztán ha kifut a vramból akkor talán kicsit lagos lesz na bumm még mindig jobb mintha lehetőséget sem adnának a játékra.
Jobb motoroknál ha elfogy a vram akkor nem töltögeti be rendesen magyarán nagy homály lesz minden, esetleg betöltögeti és microlagos lesz. -
Reggie0
félisten
válasz
MasterDeeJay #5 üzenetére
Mondjuk egy online jateknal azert eleg szivas, hogy azert esnek ki a csapatjatekbol mert elszall a gepuk a keves memo miatt. Ez kiszuras a tobbiekkel is.
-
Chiller
senior tag
válasz
MasterDeeJay #5 üzenetére
Naigen, de ez amcsiban nem működne, mert egyből perelnének ugye...
-
Mivel a hivatalos gépigénynél nem volt kikötve a VRAM mennyisége, így gondolom az érintett vásárlóknak visszafizetik a játék árát. Ez lenne a normális. Csak kérdéses, hogy ezt, hogy lehet leellenőrizni.
[ Szerkesztve ]
-
Alogonomus
őstag
Elég sok játéknak emelkedik meg komolyan a gépigénye több évvel a kiadását követően a sorozatos tartalmi frissítések hatására. Például a Fortnite gépigénye is ez volt 2018-ban, viszont az aktuális Fortnite valószínűleg el sem indulna ilyen konfiguráción.
Intel HD 4000
Core i3 2.4 GHz
4GB RAMEnnek ellenére nem követelheti vissza a játékos a játékba öntött pénzét azon az alapon, hogy nem fér hozzá a játékhoz.
-
-
válasz
Alogonomus #9 üzenetére
Azért a Halo nem egy egyszerű multi játék, mint a Fortnite. Itt az egyjátékos mód is simán eladta volna a játékot.
Sima multis játékoknál még elfogadhatónak tartom, hogy a fejlesztéseknek köszönhetően kikopik a vas a játék alól, főleg úgy, hogy azok többsége alapból ingyenes.
Szerintem az lenne a megoldás, hogy lenne két verzió a játékból. Az egyikben csak az egyjátékos mód korábbi verziója lenne benne, a másikban pedig a teljes kiadás, amit folyamatosan támogatnak.[ Szerkesztve ]
-
mindhunter
csendes tag
Vettem egy új videókártyát, amíg meg eladtam a régimet, addig beraktam az áthidalókártyámat, egy GTX 1050 2GB-osat. Poénból kipróbáltam, hogy FullHD-n tudok-e játszani vele pár modernebb játékban. RDR2 meg a Doom Eternal nem is engedte se a magasabb textúrákat, se a FullHD-t a meglévő 2GB videómemória miatt. De a youtubeon van videó, hogy kell megkerülni a limitet. Szal szerintem itt is megoldják a dolgot, nincs semmi veszve
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft mostantól nemcsak jelzi a 4 GB-os minimum VRAM-igényt.
- Garanciális Gamer PC - Ryzen 5 5500X / RTX 3060TI 8GB / B450M / 16GB RAM / 240GB+1TB NV2 SSD / 650W
- Royole Moon 3D-s mobil mozi! (Csere)
- Xbox Series X/S Wirelles kontroller
- 2023 Apple Mac Mini M2 8/10 8GB/256GB SSD - Bontatlan! ÚJ! Átvehető!
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Üzleti Laptop 14" -50% AMD Ryzen 5 PRO 4650U 16Gb 256GB SSD FHD IPS HUNBILL
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest