Aktív témák

  • Ronin-

    senior tag

    Sziasztok.

    Én egy pirosat kérnék fricz19 kollégának, teljesen korrekt üzlet volt, beszámított nekem egy vga-t + átutalással történt a dolog, ráadásul futárral ment a csere, szóval... :C

    Valamint volt egy üzletem andras87-el, ami viszont nem ment olyan simán, egyrészt a hirdetésben ügyesen ki van emelve, hogy Ő mennyire megbízható. Nos, ehhez képest megegyeztünk múlt hét pénteken! ,hogy hétfőre küldök a prociért futárt, valamint át is utalom a zsét addigra. Szombat este átlőttem a megbeszélt összeget neki, valamint csatoltam egy képet az utalásról. Másnap délben erre olyan üzenet fogad, hogy tegyük át szerdára, mert nem jó a hétfő.. (1 sms váltás után kiderült,hogy állítólagosan külföldön van). Erre 4 nap halál csend és csütörtökön jön egy privi, hogy elvitte a futár a cuccom.. végül tehát kedd helyett pénteken nagy nehezen megérkezett a proci, bár már kezdtem lemondani róla.

    Szóval ezek után Én egy feketét kérnék, annak ellenére, hogy megjött, amit vásároltam, mert nem hiszem el,hogy aznap este jutott eszébe, hogy külföldre kell mennie, valamint azért, mert nem kéne ennyire hencegni azzal, hogy mennyire megbízható, aztán meg ezt kihasználva majdnem 1 héten át váratja az embert stb.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák