Aktív témák
-
helkis
veterán
nem kicsit vagyok elhavazva, így most potolom az elmaradt és megérdemelt pirospöttyöket:
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
cashback
őstag
Kérnék pirosat ezért pempellini fórumtársnak. Megbízható, gyors.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Endreas
tag
MmDorian kollegának egy nagy-nagy PIROSpontott kérek.
Linkelni nem tudok a hirdetésre..Kérdezz.
-
kisi
aktív tag
Piros pontot kérnék taifun kollégának, a korrekt hozzáállásért, és a gyors utalásért a rendelésében.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
cooldav kollégának kérnék egy piros pontot, videokártyát vásároltam tőle. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, korrekt partner!
Üdv: RR
═════════════════════════════════════════
-
hudakmuvek
csendes tag
piros pontot kérek "petymeg"-nek.
Korrekt, pontos, megbízható és segítőkész emberke!
[8Gb micro SDHC 2500 Ft-ért, ingyen postával]
Üdv.:hudakmuvek[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/tag/hudakmuvek.html
-
zozoka43
csendes tag
knapci kollégának kérnék egy piros pontot, ezt a videókártyát Sapphire 3650 512mb ddr3 PCIE!ELADVA zozoka43-nak!!! vásároltam tőle. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, korrekt partner!
-
Gabi 8906
senior tag
Lasy fórumtársnak kérnék egy nagy pirosat !Egy Sony Ericsson k770 kijelzőt vettem tőle,és minden a megbeszéltek szerint történt.Csak ajánlani tudom mindenkinek!!
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
geogabcsi
tag
Küldök egy piros pontot Goodyevil kollégának, egy Média Center-t vettem tőle. Korrekt, precíz és gyors, gördülékeny üzletet bonyolított le velem.
-
gyurczy
őstag
Pirospont jár Speed(R)-nek, egy venntillátort sikerült vennem tőle.
-
Diezel
csendes tag
piros pont jár [NGyuri] nak egy w910i mobilért
nagyon korrekt volt"Ha ellenségeid lőtávolságon belül vannak, akkor te is./Az élet attól szép, hogy barmi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik."
-
users
tag
Egy pirosat adnék SpecialSam0 forumtársnak ezért az üzletért
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=users
-
Gyuresz
tag
Jár a pirospont [Deathroawild] fórumtársnak a [Sennheiser HD 201] fejesért...
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
jamba
aktív tag
Piros pöttyöt kérnék :Helkis-nek
Az üzlet tárgya: Pár DB tápegység-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
yolan
őstag
H@mu-nak adok egy piros pontot ezért a Revoltec Ram bordáért. Feladta, megjött, minden rendben, kifizettem, minden korrektül zajlott.
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
killer1222
csendes tag
Dinoka1 kollégának kérnék egy pirosat egy hátlapi usb kivezetésért!
"Élj úgy, mint nem akárki, és halj meg úgy, mint bárki!"
-
toldy
őstag
Pirospontot érdemel Lajkó kolléga korrektsége miatt, ezért az üzletért.
[ Módosította: ollie ]
Az élet nem habostorta.
-
Mormota9
csendes tag
Pirospontot érdemel [Daveedka] a korrekt üzletért!
-
maxxyhouse85
csendes tag
hALI !
Pirospontot kérnék Daveed felhasználónak naggyonkorrekt rendes srác, valamint még Jocimaci felhasználónak is ő is korrekt nagyon
-
Mr.Grincs
veterán
Piros pontot kérnék Dick333 kollégának. Amiért sikeres üzletet kötöttünk. Korrekt gyors vevő, bátran tudom ajánlani mindenkinek.
AZ ÜZLET TÁRGYA
Várom az ő visszajelzését is./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
dinoka1
csendes tag
killer1222 fórumtársank kérnék egy piros pontot, innen vásárolt és minden rendben ment.
-
Seirus
tag
Pirospont Helkis kollégának a és sempron 140LE-jének.
Neki a korrekt és gyors intézésért a procinak meg a szemtelen halk működésértmod: most már nagypapám sempronjának
[ Szerkesztve ]
Telefonszám adatlapomon.
-
rizso
addikt
bandi0000 fórumtársunknak jár a piros telefoncserés üzletünkért! Korrekt, pontos, megbízható partner, azt adja amit ígér! Köszönöm az üzletet!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
stairmaster
tag
[Helkis] -nek szeretnék egy piros pontot adni a zökkenőmentes üzletért!
[ Szerkesztve ]
-
SpecialSam0
csendes tag
Én is adnék egy pirosat [users]-nek ezért az [üzletért] .
Sok pirosat érdemel
-
Ferithebest8
csendes tag
Kérnék szépen egy piros pontot Endreas kollégának, a rendkívül gyors és korrekt hozzáállásáért ezért az üzletért!
Maximálisan csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
dzsambo
tag
Kérnék egy piros pöttyöt tsabeekaa-nak a software csomatért.
-
BeLucZ
addikt
Nagy piros pont jár w.daywalker kollégának ennek az üzletnek a lebonyolításáért!
Korrekt, gyors eladó! -
Dick333
csendes tag
Kérnék egy Piros Pontot Mr.Grincs kollégának.
Megbízható, korrekt mindenkinek AJÁNLOM !
AZ ÜZLET TÁRGYA
Köszi![ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest