Aktív témák
-
code1005
senior tag
Egy piros pont Noodra kollégának.
plata o plomo
-
Nagyláb
újonc
Nagy pirospont doglotthal-nak, csak ajánlani tudom. Mai napon vettem tőle egy MSI EX700-as laptopot, nagyon korrekt forma
Üdv Nagyláb
-
kopy33
tag
válasz norbee2244 #1240 üzenetére
norbee2244 -is jár a piros pontos precíz vásárló .
Tel:70négy57251négy
-
gt0618
tag
Piros pont [hpetix] -nek, a korrekt [üzletért] (néhány zökkenő közös erővel történő áthidalása után, gyors és rugalmas üzlet volt)
[ Szerkesztve ]
-
lucky07
aktív tag
Egy piros pontot szeretnék adni
janos80 kollégának az üzletért ami egy pumpa volt.Gyors határozott és korrekt.Minden rendben volt.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
fireolto
tag
Nagy piros pont jár Adonimusfórumtársnak ezért az üzletért.
Megbizható vásárló.A vételárat előre utalta, én meg postáztam a cuccot. -
gyro2
tag
Prom kollégának jár egy nagy piros pont.
Több db processzorért.
Megbízható, gyors, komunikativ , segitőkész, korrekt PH-s.
Köszönöm !Három féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem !
-
KingSize
tag
Szeretnék hatalmas piros pontot adni joces-kollegának gond nélkül vettem töle egy 3870x2 kártyát és tökéletesen müködik! emellet még nagyon segítőkész volt
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó
-
fabko
tag
Pirosat kérnék pubos kollégának, amiért nagyon korrektül és segítőkészen hozzáállva megjavította a halottnak hitt Creative mp3 lejátszómat.
-
DaveJr
őstag
Piros pont jár sladka_pani -nak. Korrekt, pontos és megbízható üzletfél! Ehhez az Acerhez vett tőlem egy hűtőventillátort: [link]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Roxy27
tag
Kérnék egy nagy Piros Pöttyöt Shalala fórumtársunknak!
Egy szupi kis WD MyBook-ot vásároltam tőle. Korrekt üzletfél.Hogy egyszerűbb legyen...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=roxy27
-
Roxy27
tag
Ismét jó üzletet kötöttem [Tomsza] fórumtárssal Vettem tőle 2db microSD karit, minden rendben volt megint!
Ezért megérdemel egy Piros PöttyötHogy egyszerűbb legyen...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=roxy27
-
Kis Joe
senior tag
válasz Tomi_Sci #1217 üzenetére
Kérnék egy piros pontot Tomi_Sci részére az AKG fejhallgatóval kapcsolatban. Korrekt, megbízható! Megoldásra törekedik.
csak ajánlani tudom![ Szerkesztve ]
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Gom
csendes tag
[sunn84] kollégának szeretnék 1 piros pontot kérni..
egy athlon64 x2 5600+ proci gyors lebonyolításáért..
Gom
-
KG.
tag
Nagy PIROS[zazahoho] fórumtársunknak, előre elküldte az általam megrendel memóriát, pedig még az én részemről a pénz sem érkezett meg hozzá! (ami azóta orvosolva van)
[ Módosította: z0d1AK ]
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!
-
kexksz
addikt
efegyke-nek jár egy piros pont, korrekt eladó! (iToucht vettem tőle, előreutalással...)
[ Szerkesztve ]
-
DaveJr
őstag
Piros pont jár RiCSoOGSM -nek a korrekt üzletért. Minden a megbeszéltek szerint zajlott és hibátlan az X-FI Xtreme Audio amit vettem tőle.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
efegyke
tag
Piros pont jár kexksz nek az ipod Touch üzlet miatt.
-
pepe363
tag
Egy nagy Piros Geffry kollégána ezért az üzletért!!!Nagyon korrekt volt!!!Ajánlom
mindenkinek!!!!!"A Monitor vakablak a világra!!"
-
SimonYana
addikt
Kérnék vissza egy pirosat gordonfreemN kollégának a korrekt vásárlásért és a megelőlegezett bizalomért az előre utalásnál!
Korrektül utalt és korrektül más nap ott volt a posta az ARCTIC COOLONG ARCTIC MX-2 4g-al!Ezért ez is jár neki :
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
Aktív témák
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G PRO HERO Wireless (910-005272)
- Be Quiet Silent Loop 2 RGB Vízhűtés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 2,5 év gari
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest