Aktív témák
-
andreosz
csendes tag
smiti fórumtársnak kérnék egy nagy pirosat a Scythe Zipang üzletért. Nagyon megbízható eladó. Csak ajánlani tudom. Külön köszönet a hosszú jegelésért.
Üdv, andreosz -
echterion
nagyúr
Dapro kollégának jár a piros pont. Gyorsan és egyszerűen zajlott minden, egy 7600gt-t vett tőlem.
-
zoleek
tag
válasz #16939776 #13753 üzenetére
Sziasztok.
Szeretnék kérni egy pirosat Duracellm... kollegának a sikeres ventilátor bizniszért.
Köszönöm!Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
whabaky
tag
Kérnék egy pirosat Armor72 -nek a kormányt amit árult átvettem. Korrekt, szimpatikus eladó
Hirdetéseim: hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=whabaky
-
whabaky
tag
w.daywalker -nek kérnék egy pirosat. Az asus K50i-s noti után. Korrekt eladó, csak ajánlani tudom
Hirdetéseim: hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=whabaky
-
VictorHUN
aktív tag
Kérnék egy piros pontot modflow-nak a gyors ügyintézésért
[ Szerkesztve ]
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
csimpi1
tag
zbence topictárnak kérek egy pirospontot!
" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
zbence
aktív tag
csimpi1 kollégának kérnék egy pirosat, megbízható üzlettárs volt. Utánvéttel vett egy játékot, minden rendben ment.
-
OberMotz
aktív tag
Kérek egy piros pontot Kisiparosnak, az ebben a hirdetésben meghirdetett egyik 1 gigás ramot adta el korrekt áran.
-
inferno88
őstag
-
Eupalaestrus
csendes tag
RobiGida nevű felshasználónak:[link]
Piros pontot kérnék!
megbízhatósága és megértő készsége miatt!
az üzletünk:üzletünk
PIROSAT NEKI!A hangya egész nyáron dolgozott. A tücsök pedig egész nyáron hegedült. Télen mindketten megdöglöttek. Megbízhatóságomat itt és vaterán is ezzel a névvel ellenőrizhetitek! http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
MorphBCS
tag
Halihó!
Kérnék 2db pirospontot Mezso kollégának, mégpedig ezért, és ezér az üzletekért!
Nagyon rendes volt, és mivel nem voltam nagyon mobilis, még közel is jött, saját költségre, és a vonatozásom miatt engedett az árból egy picit!!!
Korrekt eladó, és csak ajánlani tudom mindenkinek!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
barnam_
nagyúr
Piros pont bencebratyo-nak a ramokért, korrekt és gyors vevő volt
-
wedd2
csendes tag
duffbeer-nek szeretnék 1 piros pontot gyors és megbizható tag ajállani tudom mindenkinek
-
bencebratyo
csendes tag
Egy nagy pirospontot kérnék Aggregátor kollégának a 4gb kingmax ramért!
Gyors és pontos "ügyintézés" és atombiztos csomagolás. Előreutalással vettem és az első levélváltástól számítva kevesebb mint két nap alatt lezajlott az üzlet.
-
vidobali
aktív tag
Jár a piros pötty [bigkocka] fórumtársunknak, megbizható, jó kapcsolattartó. [Köszi az üzletet]
-
sutykuru
aktív tag
válasz marcus.fenix #13912 üzenetére
Természetesen marcus.fenix fórumtársnak is jár a piros az üzletért. Korrekt, gyors vevő.
-
Huma
addikt
Pirospontot kérnék [Söptöröttö]-nek. [Ezért] az üzletért.
Köszönöm!
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest